Βίκυ Σταυροπούλου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η διευκρίνιση

13:53 8/6/2019 - Πηγή: People

Χθες μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου ανακοίνωσε την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της θεατρικής παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα».

Όπως ήταν φυσικό τα μηνύματα του κόσμου που θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του σε όλους όσους, τελευταία στιγμή, έχασαν τη δουλειά τους, ήταν πάρα πολλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε την Βίκυ Σταυροπούλου να δημοσιεύσει ένα νέο instastory.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση, η αγαπημένη

ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά θεώρησε υποχρέωσή της να κάνει και μια σημαντική διευκρίνιση. Συγκεκριμένα τόνισε πως η ακύρωση της περιοδείας αφορά αποκλειστικά την παραγωγή που την είχε αναλάβει και δεν έχει να κάνει με τα Αθηναϊκά Θέατρα με τα οποία η συνεργασία της παραμένει άψογη.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να σας διευκρινίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεως ότι η παραγωγή του καλοκαιριού δεν έχει σχέση με τα Αθηναϊκά Θέατρα που συνεργάζομαι άψογα τα τελευταία χρόνια στο θέατρο Αλίκη. Διονύση και Ελένη σας ευχαριστώ για την αγάπη, την στήριξη και την ασφάλεια που νιώθω μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα