Αγγελική Νικολούλη: «Έφτασε λίγο πριν τον θάνατο»

12:34 8/6/2019 - Πηγή: People

Mια λάθος ιατρική γνωμάτευση παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη μητέρα της γνωστής δημοσιογράφου. Το People αποκαλύπτει μέσα από μαρτυρίες όλο το χρονικό, την απόφαση που πήρε η Αγγελική, αλλά και τα κρίσιμα 24ωρα που έζησε η μητέρα της στο νοσοκομείο.

Ήταν Παρασκευή 31 Μαΐου. Καθώς η Αγγελική Νικολούλη προετοίμαζε την εκπομπή Φως στο Τούνελ, η οποία ήταν αφιερωμένη στην εξιχνίαση της εξαφάνισης

του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, πληροφορήθηκε πως η μητέρα της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Όπως ήταν φυσικό, η δημοσιογράφος ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με το νοσοκομείο, ώστε να ενημερωθεί σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στη μητέρα της. «Η Αγγελική θορυβήθηκε, αλλά οι γιατροί την καθησύχασαν, καθώς της είπαν ότι πρόκειται για μια φλεγμονή στο έντερο» τονίζει στο People πηγή του ρεπορτάζ. Η Παρασκευή ήταν μια ημέρα ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για τη δημοσιογράφο, αφού εκτός από την αναστάτωση που της προκάλεσε η περιπέτεια υγείας της μητέρας της έβγαλε στον αέρα μια δύσκολη εκπομπή, κάτι που δεν της επέτρεψε να βρίσκεται στο πλευρό της. Ωστόσο, το Σάββατο αναχώρησε για τον Πύργο, προκειμένου να διαπιστώσει πως όλα είναι καλά. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είδε πως η κατάσταση της μητέρας της είχε χειροτερέψει και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Εκεί, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν, οι γιατροί διέγνωσαν πως η μητέρα της δημοσιογράφου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη χολή της.

«Η χολή της ήταν έτοιμη να εκραγεί. Μολονότι η πρώτη διάγνωση στο νοσοκομείο του Πύργου ήταν φλεγμονή στο έντερο, οι γιατροί στην Πάτρα διέγνωσαν πως υπάρχει ρήξη στη χολή, κάτι που είναι ιδιαίτερα σοβαρό και επικίνδυνο για την υγεία του ασθενούς, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Η γυναίκα έφτασε λίγο πριν τον θάνατο και έδωσε μάχη για τη ζωή. Ευτυχώς αντιμετώπισαν έγκαιρα την κατάσταση της υγείας της. Βέβαια, τα επόμενα 24ωρα ήταν κρίσιμα και έτσι παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. Έχει ανακάμψει, αν και ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρισκόταν δίπλα στην αγαπημένη μητέρα της μέχρι την Παρασκευή, οπότε επέστρεψε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εκπομπής της. Το Φως στο Τούνελ αναμένεται να ρίξει αυλαία για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στις 21 Ιουνίου. Η συνεργασία της δημοσιογράφου με το κανάλι είναι πολύ καλή. Το μόνο που μένει είναι η ανανέωση του συμβολαίου, που θα δώσει στο Τούνελ το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν στον Alpha. 

Keywords
Τυχαία Θέματα