Θα βγει το My Style Rocks; Η αλήθεια για τις υποψήφιες παρουσιάστριες και οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

12:50 4/10/2019 - Πηγή: People

Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως το My Style Rocks πρόκειται να βγει σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς ενδέχεται να αντικαταστήσει κάποιο από τα δύο τηλεπαιχνίδια του σταθμού (σ.σ.: Guess My Age, Boom), τα οποία δεν σημειώνουν υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης της AGB.

Μάλιστα, ήδη ακούγονται τρία ονόματα για την παρουσίαση του παιχνιδιού: Της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που έχουν παρουσιάσει αντίστοιχα

τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο του show μόδας, ενώ μόλις την περασμένη Πέμπτη η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε, μέσα από την εκπομπή της, πως έχει ρεπορτάζ που θέλει τη Χριστίνα Μπόμπα να αναλαμβάνει την παρουσίαση.

Το People επικοινώνησε με πρόσωπο του σταθμού, το οποίο ξεκαθαρίζει πως «Δεν έχει κλείσει καμία παρουσιάστρια, δεν έχει υπογραφεί τίποτα. Επίσης, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα, αλλά και το σενάριο να κοπεί κάποιο τηλεπαιχνίδι από το πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι πως το My Style Rocks είναι ένα πρόγραμμα που συζητά ο ΣΚΑΪ με την Acun Medya και υπάρχει η πιθανότητα να το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ πρόκειται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά του, καθώς η σειρά Λόγω Τιμής «μετακομίζει» και, αντί για Δευτέρα, θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, μετά το σίριαλ 8 Λέξεις, ενώ η αλλαγή μέρας ισχύει και για τη σειρά Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας, καθώς από Τρίτη και Τετάρτη θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.00, με το The Voice να πηγαίνει μία ώρα αργότερα, στις 22.00.

*Διαβάστε περισσότερα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο τεύχος του People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, ΣΚΑΪ,My Style Rocks, skai