Ανανεωμένο EatMe, Batman και People με το Εθνος της Κυριακής (6/10)

12:50 4/10/2019 - Πηγή: People

Από το τεύχος Οκτωβρίου o chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας αναλαμβάνει την διεύθυνση και επιμέλεια του ανανεωμένου γαστρονομικού περιοδικού Eatme, που κυκλοφορεί κάθε 1η Κυριακή του μήνα με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Το ανανεωμένο Eatme στο τεύχος Οκτωβρίου έχει: 

Πρωτότυπες μακαρονάδες με σάλτσες που έχουν αναπάντεχους συνδυασμούς στα υλικά τους. Όπως: φουσίλι με κοτόπουλο κατσιατόρε, διαφορετική

μπολονέζ με φακές, μακαρονάδα φούρνου με κολοκύθα και φασκόμηλο, και πολλές άλλες.
Προτάσεις για το καθημερινό μαγείρεμα, με εύκολες συνταγές, προτάσεις για εύκολα, νόστιμα και υγιεινά πιάτα και λιχουδιές και ένα μενού για το κυριακάτικο τραπέζι με υλικά εποχής.
Για πρώτη φορά έχουμε ξεχωριστή ενότητα με ζαχαροπλαστική: προτείνουμε μοναδικά φθινοπωρινά γλυκά με μήλα.
Σε κάθε τεύχος έχουμε μαθήματα μαγειρικής για αρχάριους και προχωρημένους με πολλή γνώση, με τεχνικές, και με συνταγές βήμα-βήμα.
Υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για κρασί, ποτά και καφέ. Αυτό το μήνα μαθαίνουμε τα πάντα για τη νέα τάση στον καφέ, το coldbrew.
Συνεντεύξεις: Η Δέσποινα Βανδή μας μιλάει για το MyGreece και τις αγαπημένες της συνταγές από την εκπομπή και μας δίνει την δική της συνταγή
για κανελόνια με κιμά.
Ο Σταμάτης Φασουλής μας μιλάει για τη μεταμόρφωση του ως Ωνάσης και τις γευστικές του μνήμες.
Ταξιδεύουμε στη Λισαβόνα και σας δίνουμε και 4 από τις εμβληματικές συνταγές της τοπικής κουζίνας.
Με πολλά ακόμη ενδιαφέροντα άρθρα για το κρασί, τη βότκα και τον καφέ το νέο eatme είναι το γαστρονομικό περιοδικό του σύγχρονου αναγνώστη.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από τις τηλεοπτικές του εκπομπές «Κάθε Μέρα Σεφ», «Masterclass», «Γεύσεις στην Φύση» και «1000 μίλια γεύσεις» (ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής γυρισμένη στο εξωτερικό). Συνολικά έχει γυρίσει πάνω από 500 επεισόδια και 3000 συνταγές! Mε την Δέσποινα Βανδή ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με το «My Greece» στο Open και τώρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης χρονιάς. Ως σύμβουλος γαστρονομίας της εκπομπής ανακαλύπτει τους θησαυρούς του κάθε τόπου (τοπικά προϊόντα, τοπικές κουζίνες και ανθρώπους της γαστρονομίας) και μαγειρεύει μαζί με την Δέσποινα σε ονειρεμένα μέρη ανά την Ελλάδα.

Έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο Ελληνικής Κουζίνας και για περισσότερα από 25 χρόνια είναι σύμβουλος σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης (εταιρίες τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία). H εταιρία του, d.t.k.  εξειδικεύεται στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής καθώς και εκδόσεων σχετικών με την γαστρονομία. Έχει την δική του σειρά προϊόντων μαγειρικής από το 2013.

Είναι συγγραφέας 5 best seller βιβλίων μαγειρικής (Εκδόσεις Πατάκη), όλα με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό Gourmand World Cookbook Awards (θεωρούνται τα όσκαρ των βραβείων βιβλίων γαστρονομίας). Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο».

Το ανανεωμένο eatme με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα είναι το γαστρονομικό περιοδικό του σύγχρονου αναγνώστη!


ΒΑΤΜΑΝ – ENDGAME μέρος Β
O μεγαλύτερος εχθρός του Batman επιστρέφει για μια τελευταία παράσταση. Αλλά αυτή τη φορά ούτε καν ο Τζόκερ δεν γελά. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, ο Σκοτεινός Ιππότης απέτυχε να ανταποκριθεί στα σατανικά σχέδια του Τζόκερ, οπότε τώρα ο εγκληματίας είναι «θανάσιμα» σοβαρός. Τα παιχνίδια τέλειωσαν, και για την τελική τους αναμέτρηση ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος δεν θα σκηνοθετήσει κωμωδία…

Η ομάδα των SCOTT SNYDER και GREG CAPULLO, #1 στη λίστα των best sellers των New York Times, δημιουργούν την απόλυτη σύγκρουση μεταξύ του μεγαλύτερου ήρωα και του πιο απρόβλεπτου εγκληματία: το ENDGAME – και δεν είναι υπόθεση για γέλια. Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών 35-36 από το Batman-Endgame.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ:

«Η μεγαλύτερη ιστορία των Scott Snyder και Greg Capullo όσον αφορά το καστ και την έκταση, η οποία σχεδιάστηκε για να γιορτάσει την 75η επέτειο του ήρωα» – USA TODAY
«Οι Scott Snyder και Greg Capullo έχουν κάνει θαύματα με το BATMAN… κι εκεί που νόμιζες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο ή καλύτερο, να το ENDGAME» – TECH TIMES
«Το ENDGAME, όπως και ολόκληρο το run του Batman, είναι μια ιστορία που απλώς δεν πρέπει να χάσεις… τα θέματα του Snyder είναι τολμηρά δηλωμένα και πάλι με σκοπό να εμπλουτίσουν τον μύθο του ήρωα» – IGN
«Γιατί καταρρέει το Γκόθαμ; ρωτάτε. Λοιπόν, αυτό είναι κυρίως λόγω του ότι ο συγγραφέας του BATMAN Scott Snyder βάζει την πόλη να περνά τα πάνδεινα ξανά και ξανά με εξαιρετικές ιστορίες όπως το COURT OF OWLS, το O ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τώρα το ENDGAME» – NERDIST
«Αυτή η ιστορία αποδείχτηκε φόρος τιμής για τους πιο διάσημους αντίπαλους στην ιστορία των κόμικς» – BLOODY DISGUSTING


PEOPLE
Δανάη Παππά: Η ηθοποιός αποκαλύπτει τους λόγους που δεν ζει όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της, περιγράφει μια δυσάρεστη περίοδο που βίωσε, αλλά και πως είναι να γίνεσαι πρωταγωνίστρια στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών.

Κώστας Φαλελάκης: Τέσσερα χρόνια ύστερα από το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο ηθοποιός σε μια κατάθεση ψυχής στο People, αποκαλύπτει πως είχε περάσει από το μυαλό του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θοδωρής Φέρρης: Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως ότι μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει την δουλειά του στα σοβαρά, ενώ περιγράφει την νύχτα που μαζί με τον Νίνο, ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Μεγάλος Έρωτας» που έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views στο youtube.

Θόδωρος Παπακώστας: Ο αρχαιολόγος που «τρολάρει» τους έλληνες φιλόσοφους με χιούμορ στα social media!

Ricky Martin: Ο ποπ τραγουδιστής και ο σύντροφός του πρόκειται να αποκτήσουν το τέταρτό τους παδί. Η παρένθετη μητέρα, η επιλογή του RIcky Martin να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο σε εκδήλωση της LGBTQ κοινότητας και το δημόσιο μήνυμα αγάπης.

My Style Rocks: Οι υποψήφιες παρουσιάστριες, τα σενάρια, η αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και η αλήθεια όσον αφορά δημοσιεύματα που  κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Demi Moore: H αυτοβιογραφία που σοκάρει: Βία, ναρκωτικά και ερωτικά τρίο με την διάσημη ηθοποιό στο απόλυτο striptease της ζωής της.

TV EΘΝΟΣ

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για νέο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «The Four», την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, και το «Rouk Zouk». Ακόμη αποκαλύπτει ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της.

Tο Κόκκινο Ποτάμι: Οι ήρωες και η ιστορία της δραματικής σειράς εποχής που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου στο Open.

Σοκ στις «Αγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης έτοιμος να σκοτώσει τον αδελφό του Δούκα, ο Νικηφόρος πολιορκεί στενά την Ασημίνα. Ακόμη το προφίλ των τριών ηθοποιών που ενσαρκώνουν τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, τις αδελφές Σταμίρη.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου στο Open. Έρχεται το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους».

Μπέτυ Λιβανού: Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή με τον «Έρωτα μετά», τη νέα συνάντησή της με τον Νίκο Γαλανό και αποκαλύπτει τη σχέση της με το χρόνο.

GNTM: Σκληρές δοκιμασίες προσεχώς με φίδια, μπάλες και ντους.

Εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για την Ηλιάνα στις «8 λέξεις» και κρίση στη σχέση Μιχάλη – Μαρίνας στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Στην ενότητα life: Νόστιμες συνταγές με βάση το ρόδι, πως θα καταλάβετε πως το παιδί σας χρειάζεται οφθαλμίατρο και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Keywords
το εθνος, batman, people, εθνος, people, το εθνος, batman, new york times, new york, ricky martin, demi moore, chef, expert, κοτοπουλο, νέα, ωνάσης, ελλαδα, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, york, times, scott, snyder, run, ποπ, σκαι, ΑΝΤ1, χατζηγιαννης, σοκ, νικητης master chef, τζοκερ, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, μιλα, ωνάσης, βημα, γλυκα, γνωση, δουλεια, ηθοποιος, θαυματα, μητερα, ναρκωτικα, νινο, παιχνιδια, προγραμμα, σκαι, φακες, φιδια, scott, times, αρθρα, βανδη, βιβλιο, βοτκα, βραδυ, γινει, γυρισματα, δεσποινα βανδη, δεσποινα, διευθυνση, δημοσιο, δικη, διαδικτυο, ευχαριστο, ευκολα, ενδιαφεροντα, ερχεται, εστιατορια, ετων, ευκολες συνταγες, εχθρος, ζαχαροπλαστικη, ζωη, ζωης, ηλικια, υποθεση, ηρωες, κανελονια, κουζινες, κρασι, λισαβονα, λιχουδιες, μιλτιαδης, μυαλο, νικο, νυχτα, ομαδα, παντα, παιδι, πιατα, υπογραφη, ποπ, ποτα, ροδι, σειρα, σοου, σχεδια, ταση, φασκομηλο, φοβος, φορα, χιουμορ, chef, εκπομπες, επεισοδια, γελια, κυριακη, new york times, new york, ricky martin, run, snyder, θεματα, υλικα, york
Τυχαία Θέματα
Ανανεωμένο EatMe Batman, People, Εθνος, Κυριακής 610,ananeomeno EatMe Batman, People, ethnos, kyriakis 610