Το Πρω1νό βρέθηκε στα παρασκήνια του Final Four – Όσα δήλωσαν κριτές και παρουσιάστρια

11:27 4/10/2019 - Πηγή: People

Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό talent show του ANT1 «Final Four» με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η κάμερα του Πρω1νού και η Άννα Ζιρδέλη βρέθηκε στα παρασκήνια του show και μίλησε τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με τους τρεις κριτές.

«Είμαι σχεδόν έτοιμη… Έχω αγωνία. Πάντα έχω. Τα πρώτα πέντε λεπτά δύσκολα θα παίρνω ανάσα αλλά κάτι θα γίνει όπως πάντα.

Είναι το πιο ωραίο πλατό που έχω δει. Όταν ήρθα εδώ και είδα τα backstage χωρίς να έχω δει το πλατό νόμιζα ότι θα παρουσιάσω τη Eurovision» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ και ο Μιχάλης Κουινέλης δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την πρεμιέρα που έρχεται δηλώνοντας: «Είμαι πολύ έτοιμος. Έχουμε πάρα πολύ ωραίο κλίμα, πολύ ωραίους παίκτες, καταπληκτικά σκηνικά αλλά κυρίως ωραίες φωνές που αυτό είναι και το σημαντικό. Το πλατό είναι καταπληκτικό. Ως κριτής δεν ήμουν ποτέ αυστηρός και δεν ένιωσα και ποτέ κριτής απλά λέω τη γνώμη μου βάσει των εμπειριών που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια».

H Ελένη Φουρέιρα μίλησε και εκείνη με τη σειρά της για το show αλλά και για τη χημεία που έχουν αναπτύξει οι τρεις κριτές μεταξύ τους.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχουμε να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το τέλος και αυτό από μόνο του είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν είναι κάποιος τόσο καλός ώστε να τους κουνήσει από τη θέση τους. Με τους υπόλοιπους κριτές είναι σαν να γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε ταιριάξει, έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία. Είναι και οι δυο μοναδικοί σε αυτό που κάνουν, τους θαυμάζω. Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Το πλατό είναι τέλειο, δε νομίζω ότι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση».

Ο Μιχάλης Χατζιγιάννης από τη δική του πλευρά μίλησε για τους τέσσερις φιναλίστ που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο αλλά και τις εκπλήξεις που μας περιμένουν.

«Είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα. Ετοιμαζόμαστε για το live της Κυριακής. Χαίρομαι γιατί οι τέσσερις φιναλίστ που έχουν επιλεχθεί είναι παιδιά που πραγματικά μπορούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της μουσικής αλλά είμαι σίγουρος πως επειδή είναι ένα παιχνίδι που θα έχει εκπλήξεις θα δούμε ενδιαφέρουσες μονομαχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρω1νό, Final Four – Όσα,pro1no, Final Four – osa