Μαμά για πρώτη φορά η Μαίρη Αραμπατζή

10:46 4/10/2019 - Πηγή: People

Την Μαίρη Αραμπατζή την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος», την παρουσίαση του «Mommy» αλλά και μέσα από δελτία ειδήσεων.

Αυτή την περίοδο, η δημοσιογράφος φαίνεται πως βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Ανδρέα Μήτσαινα.

Η δημοσιογράφος που πλέον έχει τη γενική διεύθυνση του καναλιού Δίκτυο – Τηλεόραση στις Σέρρες,

τον σταθμό που δημιούργησαν οι γονείς της και εκείνη τον ανέλαβε εξολοκλήρου, όταν η αδελφή της Φωτεινή Αραμπατζή εξελέγη βουλευτής, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η αδερφή της ήταν μάλιστα εκείνη που μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο κάνοντας γνωστό το ευτυχές γεγονός.

«Έρχονται εκείνες, οι πρωτόγνωρες, οι πρωτοειδωμένες στιγμές στη ζωή, που η χαρά, η ευτυχία, σε ξαφνιάζει, σε σαστίζει.. Σήμερα ζήσαμε μια τέτοια μοναδική στιγμή… Η αδελφούλα μου μας έκανε το ωραιότερο δώρο… Ένα υπέροχο αγοράκι ήρθε στη ζωή μας. γεμίζοντας μας αληθινή, γήινη ευτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Έρχονται εκείνες, οι πρωτόγνωρες, οι πρωτοειδωμένες στιγμές στη ζωή, που η χαρά, η ευτυχία, σε ξαφνιάζει, σε σαστίζει.. Σήμερα ζήσαμε μια τέτοια μοναδική στιγμή.. Η αδελφούλα μου @arampatzim μας έκανε το ωραιότερο δώρο.. Ένα υπέροχο αγοράκι ήρθε στη ζωή μας. γεμίζοντας μας αληθινή, γήινη ευτυχία! Καλώς ήρθες μικρέ μας!!!#babyboy #sisters #birth #family#love #itsaboy

A post shared by Φωτεινή Αραμπατζή (@arampatzifoteini) on Oct 2, 2019 at 11:37am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα