Στο στόχαστρο η Καμίλα Καμπέλο για ρατσιστικές αναρτήσεις της – Ζήτησε συγγνώμη η popstar

15:25 19/12/2019 - Πηγή: People

Το παρελθόν ήρθε να ταράξει τις όμορφες μέρες που βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια η Καμίλα Καμπέλο. Η τραγουδίστρια που έχει μουσικές επιτυχίες και πλέον είναι σε σχέση με τον Σον Μέντες, είδε να εμφανίζονται στην επικαιρότητα κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει στο Tumblr, που περιείχαν λέξεις ρατσιστικές. Πιο γνωστή η λέξη «Nigger» που έχει κριθεί ως υποτιμητική και ρατσιστική προς τη μαύρη φυλή.

Φυσικά θα ήταν πολύ παράξενο μια κοπέλα με λατινική καταγωγή να έχει ρατσιστική συμπεριφορά, ιδίως από τη στιγμή που

κινείται σε αυτή τη βιομηχανία. Τότε, το 2012 που έγιναν οι επίμαχες αναρτήσεις, η Καμίλα ήταν 15 ετών. Κι όπως εξήγησε στην επίσημη απολογία της, ήταν απαίδευτη και άμυαλη και δεν γνώριζε τι βάρος έχουν οι λέξεις αυτές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram η Καμίλα Καμπέλο:

«Ζητάω συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Όταν ήμουν νέα, χρησιμοποιούσα γλώσσα για την οποία ντρέπομαι και θα το μετανιώνω για πάντα. Ήμουν απαίδευτη και αδιαφορούσα για όλα. Μόλις όμως έμαθα την ιστορία, το βάρος και την αλήθεια πίσω απ΄αυτές τις επώδυνες λέξεις, ένιωσα φοβερή ντροπή για μένα.

Απολογήθηκα στο παρελθόν και απολογούμαι ξανά. Δεν θα πλήγωνα κανέναν και ποτέ εν γνώσει μου. Όσο κι αν θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να αλλάξω όσα είπα, δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά τώρα ξέρω καλύτερα και πράττω καλύτερα κι αυτό μπορώ να το κάνω.

Είμαι πια 22 ετών, είμαι ενήλικη, μεγάλωσα και έμαθα κι έχω συνείδηση και γνώση του τι πόνο κουβαλά η Ιστορία, με τρόπο που δεν το γνώριζα πριν. Αυτά τα λάθη δεν αντανακλούν το ποια είμαι ή το ποια υπήρξα τότε. Πάντοτε υποστήριζα και θα υποστηρίζω την αγάπη. Η καρδιά μου δεν είχε ποτέ από τότε ίχνος μίσους ή διχόνοιας. Χρησιμοποιώ τα social media για να καταγγέλλω την ανισότητα και την αδικία κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμίλα Καμπέλο, – Ζήτησε,kamila kabelo, – zitise