7 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου αυτόν τον Χειμώνα!

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της σεζόν. Ωστόσο πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το φορέσουν γιατί θεωρούν πως δεν θα τις κολακέψει! Αυτή η αντίληψη είναι λάθος καθώς αν βρεις το σωστό σχέδιο θα μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα και χωρίς άγχος.

Τα δερμάτινα παντελόνια που είναι σε λίγο πιο φαρδιά γραμμή, όχι πολύ στενά, ούτε υπερβολικά φαρδιά, είναι ιδανικά για τις γυναίκες που δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα skinny παντελόνια.

#1. Φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι σου με πουλόβερ και υιοθέτησε το πιο ωραίο total black

look.

#2. Συνδύασε ένα πιο στενό δερμάτινο παντελόνι με φούτερ και ένα μακρύ παλτό για πιο casual εμφανίσεις.

#3. Ένα φαρδύ δερμάτινο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί φανταστικά και με τις αγαπημένες σου φλατ γόβες.

#4. Φέτος είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα παντελόνια με εξωτερικές ραφές. Επένδυσε σε ένα κομμάτι σαν και αυτό της φωτογραφίας και ταίριαξέ το με sneakers για το απόλυτο casual και athleisure look.

#5. Φόρεσε το παντελόνι σου με ένα πανωφόρι σε έντονη απόχρωση για να κάνεις μια statement εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

#6. Ο πιο κλασικός και τέλειος συνδυασμος για το γραφείο είναι το δερμάτινο παντελόνι με λευκό πουκάμισο. Πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ για να δώσεις χαρακτήρα στην εμφάνισή σου και είσαι έτοιμη!

#7. Μην φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα αρκετά φαρδύ δερμάτινο παντελόνι. Μπορείς να το συνδυάσεις με πιο στενά top, με ένα ζιβάγκο ή ακόμα και με t-shirts και blazers.

Διαβάστε ακόμα: Η στιλίστρια των αδερφών Gigi και Bella Hadid ορκίζεται να φοράει μόνο ΑΥΤΟ το τζιν!- Ποιο είναι το τζιν που θα φορέσουμε πολύ όλο τον χειμώνα;

Η Gwen Stefani στον τελικό του “The Voice” με ρούχο Vassilis Zoulias που είχε φορέσει και η Φαίη μας!- Δες πώς είχε συνδυάσει το ίδιο φόρεμα η Φαίη μας

Δες τα πιο εντυπωσιακά looks που φοράνε οι πιο hot influencers στις γιορτές- Τα outfits που θα λατρέψεις και θα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα