Σέλμα Μπλερ: Η φωτογραφία με τα γυμνά της οπίσθια και μία τσάντα – κάβουρα να κρύβει τα γεννητικά της όργανα έφερε το χάος

16:24 10/9/2019 - Πηγή: People

Η Σέλμα Μπλερ εδώ και καιρό δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει διστάσει να μοιραστεί την εμπειρία της, τους φόβους, τις καλές και τις κακές μέρες.

Επίσης, είναι από τους ηθοποιούς με ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media και φροντίζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να κάνει εικόνα αυτό που ζει, με φωτογραφίες που «μιλούν» τη συναισθηματική της κατάσταση και τις φάσεις που βιώνει, παλεύοντας με την ασθένεια.

Μόνο που η τελευταία φωτογραφία, εκτός από χιλιάδες likes, προκάλεσε και μία θύελλα σχολίων που αφορούσαν τόσο την αισθητική όσο και τον τρόπο που έχει αποφασίσει να μιλά για την πορεία των θεραπειών της.

View this post on Instagram

Portrait of a lady. @thombrowneny in #calfornia. Shot by @creativerehabnyc #subversive universe #barbie

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on Sep 7, 2019 at 1:29pm PDT

Τι διαφορετικό είχε αυτή η φωτογραφία, όμως; Η Μπλερ φρόντισε να ποζάρει για λογαριασμό του γνωστού φωτογράφου Art T, σε μία στάση προκλητική μεν, αλλά αφορμή να μιλήσει για τη νέα θεραπεία που δοκιμάζει αυτόν τον καιρό.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η Μπλερ στέκεται μπροστά στον καθρέφτη, με ξυρισμένο κεφάλι, φορώντας μόνο το σακάκι της, με τα οπίσθια γυμνά και με με μία τσάντα – κάβουρα να κρύβει τα γεννητικά της όργανα.

Τα likes ξεπέρασαν τις 200.000, τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και γεμάτα υποστήριξη για τον αγώνα που δίνει η ηθοποιός για την υγεία της, δεν ήταν όμως και λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν προβοκατόρικο το όλο κόνσεπτ και δεν δίστασαν να το εκφράσουν μέσω των σχολίων τους.

View this post on Instagram

When I was in the hospital in Chicago , @arttavee and @carolyngriffin came bearing gifts. ( my all time favorite @patmcgrathreal eyeliner, I will never go without now ) I got to play with wigs and makeup and we laughed at my horrendous application of contour. Seen here. Days and days of the same. And then the laughter. Thank you friends . I am improving due to #hsct #drburt. Thanks to @jennifer_grey and my sister both sharing their hope for me. I can walk much better. I am swollen and joints are in pain. My eyes still don’t focus. Chemo and other high dose drugs come at a price. I need to start physical therapy and get moving more. It will feel better. The beginning is hard. Remember. Sending love to you all. @creativerehabnyc. #contourqueen #fbf

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on Aug 23, 2019 at 9:25am PDT

«Βρες ένα παντελόνι, Σέλμα», έγραψε κάποιος από τους followers για να πάρει την απάντηση από την ηθοποιό, «Συγνώμη, αλλά δεν έχω», ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που της έγραφαν ότι δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους «πυροτεχνήματα» για να επικοινωνήσει αυτό που ζει.

Όταν κάποιοι από τους χρήστες επέμειναν στο ζήτημα της αξιοπρέπειας και ότι δεν πρέπει να τη χάνει κανείς, ακόμη κι αν δίνει μια τέτοια μάχη, ακόμη κι αν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, η ηθοποιός φρόντισε να απαντήσει ότι είναι η δική της άποψη για τη σύγχρονη μόδα, «κάπως ευάλωτη», έγραψε, «αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα και περίεργη».

Keywords
Τυχαία Θέματα