Κόρτνι Καρντάσιαν: Έκανε αρχή φαλάκρας και η αιτία είναι κάτι που συνηθίζουμε όλες μας

14:43 10/9/2019 - Πηγή: People

Η εμμονή των αδελφών Καρντάσιαν με την εξωτερική τους εμφάνιση δεν αποτελεί είδηση. Όπως δεν αποτελεί είδηση η άνεσή τους να προχωρούν σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να διορθώνουν ή να επιδιορθώνουν οτιδήποτε πάνω τους φθείρεται – συνήθως από δική τους υπαιτιότητα.

Στην πρεμιέρα, ωστόσο, του ριάλιτι με πρωταγωνίστριες τις ίδιες, έγινε σαφές ότι η Κόρτνι Καρντάσιαν αντιμετωπίζει ένα μάλλον σοβαρό πρόβλημα με το τριχωτό της κεφαλής της, καθώς λόγω της σφιχτής αλογοουράς που συνηθίζει

να κάνει, οι τρίχες στο συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού της ατόνησαν και τελικά έπεσαν.

Το αποτέλεσμα; Μία μικρή αρχή φαλάκρας σε μέγεθος αυγού που θορύβησε -δικαίως αυτή τη φορά- τόσο την Κόρτνι όσο και την αδελφή της, Κιμ που φρόντισε να φωτογραφήσει το φαλακρό σημείο και να το δείξει στην Κόρτνι για να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Κόρτνι, έχεις ένα πραγματικά πολύ μεγάλο κενό στην κορυφή του κεφαλιού σου»,  ακούγεται να λέει η Κιμ στην αδελφή της και αυτό που ακολουθεί είναι οριακά παραληρηματικό: «Ω, Θεέ μου. Φοβάμαι για την ζωή σου. Το έχεις δει το κενό;».

«Όχι, αλλά το νιώθω. Υπάρχει μια τρύπα στο κεφάλι μου. Το ορκίζομαι είναι από την αλογοουρά μου. Είναι τόσο σφιχτή που μου έχει φύγει ολόκληρη τούφα μαλλιών», απαντά η Κόρτνι, όχι λιγότερο αγχωμένη.

«Δεν έχεις μαλλιά. Είσαι φαλακρή! Πρέπει να πας στο νοσοκομείο αμέσως!», εξακολουθεί η Κιμ, για να αναγκαστεί η έτερη Καρντάσιαν να πάρει τηλέφωνο τον πλαστικό της οικογένειας και να κανονίσει άμεσα εγχειρίσεις πλάσματος, που θα επιτρέψουν στα μαλλιά της και στο συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού να ξαναφυτρώσουν άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα