Η αντίδραση των αδερφών Ρουσό για την αποχώρηση του Spider-Man από το σύμπαν της Marvel

14:02 10/9/2019 - Πηγή: People

Για τους fans του Marvel Cinematic Universe, η προσθήκη του Spider-Man του Τομ Χόλαντ ήταν ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία της ιστορίας που κατέληξε όπως κατέληξε στο Endgame. Άλλωστε, ήταν η δική του απώλεια που στιγμάτισε τον Τόνι Σταρκ και η δική του επανεμφάνιση που έδωσε στον Iron Man να καταλάβει ότι πρέπει

να θυσιαστεί.

Είδαμε επίσης και στο Far From Home πόσο ουσιαστική ήταν η σύνδεση του χαρακτήρα με τους υπόλοιπους Avengers. Η διαφωνία και το τέλος της συνεργασίας της Sony με την Disney έφερε και ένα οριστικό, όπως φαίνεται, τέλος στην ανάμιξη του Χόλαντ με ένα καστ που είχε αναπτύξει δεσμούς φιλίας.

Για πολλούς εξ αυτών ήταν και άσχημο νέο η αποχώρηση του Spider-Man. Ο Ζερεμί Ρενέ που υποδύεται τον Hawkeye είχε ζητήσει μέσω Instagram από τη Sony να τους δώσει πίσω τον Τομ Χόλαντ.

Πώς αντέδρασαν όμως οι αρχιτέκτονες αυτής της δεκαετούς πορείας των Avengers, τα αδέρφια Ρούσο; Ο Τζο και ο Άντονι έδωσαν συνέντευξη στο Daily Beast και αναφέρθηκαν στην αρχή της ένωσης του Spider-Man με τους Avengers και στη δυσκολία που αντιμετώπισε η Marvel ως προς αυτό. Μια δυσκολία που έκανε λυτρωτική τελικά την αποχώρηση.

«Ήμασταν πολύ παθιασμένοι με αυτό. Ήταν κάτι που θέλαμε πραγματικά να γίνει και παλέψαμε για πολύ καιρό εσωτερικά στη Marvel για να συμβεί. Δεν ήταν εύκολο. Ο Κέβιν Φάιγκ πέρασε πολλά. Υπήρχαν πολλά πάνω και πολλά κάτω. Μπαινόβγαινε στο γραφείο μας και του λέγαμε «κοίτα, πρέπει να το κάνουμε με τη Sony» και μας απαντούσε «Οκ, θα βρω τη λύση». Έψαχνε όμως για μια διέξοδο. Ήθελε να ανοίξει την πόρτα και να του πούμε ότι βρήκαμε τον τρόπο να το κάνουμε χωρίς τον Spider-Man, γιατί είναι τρομερή η δουλειά για να φέρεις σε μια σύμπνοια δύο τεράστιες επιχειρήσεις.

Το γεγονός ότι αυτό συνέβη για αυτά τα χρόνια, είναι λόγος για να γιορτάζουμε. Γι΄αυτό ο Άντονι κι εγώ δεν είμαστε τόσο στενοχωρημένοι ή έκπληκτοι που η σύμπνοια τελείωσε. Γιατί ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο. Ήταν ένας περίπλοκος γάμος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να συστήσουμε στον κόσμο μια άλλη εκδοχή του Spider-Man, αλλά για το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο εκτός από το ότι είναι περίπλοκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα