Κιμ Καρντάσιαν: Το δαχτυλίδι που φορούσε προκάλεσε σύγχυση στο κοινό και αυτός είναι ο λόγος

16:54 21/11/2019 - Πηγή: People

Το 2016 η Κιμ Καρντάσιαν είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου βρισκόταν για την Εβδομάδα Μόδας. Τα χρυσαφικά που της πήραν είχαν αξία πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια και ανάμεσα τους ήταν το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε πάρει ο Κάνιε. Το κόστος του είχε υπολογιστεί στα 4 εκατομμύρια. Όταν συνελήφθη ο αρχιληστής, ανέφερε στην αστυνομία πως όλα τα χρυσαφικά είχαν

λιώσει και πωληθεί στο Άντβερπ. Όλα, εκτός από το δαχτυλίδι που είχε το διαμάντι πολλών καρατίων και φοβόντουσαν να το βγάλουν στην αγορά.

Γιατί κάνουμε αυτή την ανασκόπηση; Γιατί προσφάτως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους που έδωσαν πρώτη φορά το 2012 και στις φωτογραφίες η Κιμ φορούσε ένα δαχτυλίδι πολύ γνώριμο. Ήταν το δαχτυλίδι που της είχαν κλέψει. Πολύ λογικά, πολλοί της έγραψαν στο Instagram αν το βρήκε η αστυνομία και το πήρε πίσω.

View this post on Instagram

My new staple fragrance is my @kkwfragrance DIAMONDS COLLECTION collab I did with my sisters ! Each one of our diamond fragrances smells so amazing! Be sure and check it out at KKWFRAGRANCE.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 13, 2019 at 4:56pm PST

Τελικά, δεν ήταν ακριβώς το ίδιο δαχτυλίδι. Όπως εξήγησε η Κιμ, έχει φίλη την διάσημη κοσμηματοπώλη και χρυσοχόο Λορέιν Σουάρτζ, η οποία έφτιαξε το δαχτυλίδι και γνωρίζει ακριβώς το κόψιμο που απαιτείται. Σε αρκετά από τα κοσμήματα διατηρεί ρέπλικες και για να γίνει σωστά η ανανέωση των όρκων, η Κιμ δανείστηκε την κόπια και τη χρησιμοποίησε.

«Δανείστηκα όλα τα κοσμήματα από την Λορέιν Σβάρτζ και ήταν ωραία που μου τα έδωσε και της τα επέστρεψα. Κάθε φορά που θέλω να φορέσω κάτι, το δανείζομαι από εκείνη και της το επιστρέφω. Υπάρχει πάντα κάποια ρέπλικα, ένα μικρό ψεύτικο που έχει φτιάξει και κάποιες φορές το δανείζομαι για μια μέρα και το φοράω. Είναι πολύ ωραίο» είπε η Κιμ στο Entertainment Tonight.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Καρντάσιαν,kim karntasian