Τα Φιλαράκια: Αντικείμενα της σειράς προς πώληση για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα

17:14 21/11/2019 - Πηγή: People

Η κούκλα Αγκαλίτσας που είχε ο Τζόι όταν κοιμόταν και ήταν το μυστικό που δεν ήθελε να πει σε κανέναν, θα μπορούσε να γίνει η δική σου κούκλα. Μπορεί ο Τζόι να μην έδινε τον Hugsy ούτε καν στην Έμμα, αλλά πλέον δεν του ανήκει. Μπορεί να γίνει δικός σου. Όπως δικός σου μπορεί να γίνει ο μεγάλος καφέ καναπές που έκατσαν οι έξι πρωταγωνιστές και κάμποσοι άλλοι κομπάρσοι σε αυτές τις 10 σεζόν που κράτησαν Τα Φιλαράκια.

Στο πλαίσιο των ειδικών εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς, έχουν γίνει διάφορα, όπως η κολεξιόν του Ralph Lauren

με ρούχα εμπνευσμένα από την Ρέιτσελ, η οποία εργάστηκε στην εταιρεία από την 5η μέχρι την 10η σεζόν. Επίσης, έχει ανοίξει ένα pop-up κατάστημα.

Το πιο σημαντικό όμως που φέρνει Τα Φιλαράκια κοντά στο κοινό σε όλο τον κόσμο κι όχι μόνο στις ΗΠΑ, είναι η online δημοπρασία που γίνεται από τη Warner Bros. με αντικείμενα και props που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά. Σε συνεργασία με το Prop Store πουυ λειτουργεί από το 1998, αντικείμενα όπως τα παραπάνω, θα βγουν σε δημοπρασία και θα φέρουν σφραγίδα αυθεντικότητας από τη Warner Bros. Εκτός από τον καναπέ και τον Αγκαλίτσα, υπάρχουν οι προσκλήσεις γάμου του Τσάντλερ και της Μόνικα, το κοστούμι Αρμαντίλο που έβαλε ο Ρος στην 7η σεζόν, αλλά και η πόρτα του σπιτιού της Μόνικα και της Ρέιτσελ.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει στις 17. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο The Trevor Project, έναν οργανισμό που προλαμβάνει αυτοκτονίες νέων ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας και παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαράκια, Αντικείμενα,filarakia, antikeimena