Οι 5 πιο hot τάσεις του χειμώνα σύμφωνα με τις Influencers στο Instagram

14:44 15/1/2020 - Πηγή: People

Περνάμε πολλές ώρες κάνοντας scroll down. Ακολουθούμε τα προφίλ των αγαπημένων μας celebrities και fashionistas. Εμπνεόμαστε και ενημερωνόμαστε για όποια θέματα μας ενδιαφέρουν. Ο λόγος για το Instagram, που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς.

Εάν είστε fashion lovers, μάλιστα, θα έχετε παρατηρήσει κάτι επιπλέον. Αυτό είναι πως οι τάσεις της μόδας δεν καθορίζονται αποκλειστικά από τις εβδομάδες μόδας. Τα it girls και οι fashion influencers έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν δικό τους μικρόκοσμο στο Instagram, να λανσάρουν δικές τους τάσεις και να μας δείχνουν πως μπορούμε να τις προσθέσουμε και εμείς στα looks μας.

Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, τα microtrends που έχουμε ξεχωρίσει από το Instagram είναι πιο κομψά και ιδιαίτερα από ποτέ. Ποια είναι αυτά;

Ξεχάστε το κλασικό animal print που κυριαρχούσε στον κόσμο της μόδας μέχρι σήμερα. Αυτό τον χειμώνα, όλες μας θα φορέσουμε zebra print κυρίως σε μπότες και τσάντες. Τα παλτό με ζώνη μάλιστα είναι μία από τις top τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει στο Instagram. Τονίζουν τη μέση μας και δημιουργούν καμπύλες στο σώμα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique by Ermes

Keywords
Τυχαία Θέματα