Βρέθηκε νεκρό αγνοούμενο αγοράκι στο Οχάιο – Ήταν επί 3 εβδομάδες μέσα σε μια καμινάδα 25 εκατοστών

13:39 15/1/2020 - Πηγή: People

Το μεσημέρι της 20ης Δεκεμβρίου ο Χάρλι Ντίλι γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε έξω από ένα ακατοίκητο σπίτι στο Πορτ Κλίντον του Οχάιο που ήταν κλειδωμένο και σε διαδικασία ανακαίνισης. Για αδιευκρίνιστο λόγο αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην οροφή από μια αντένα και στη συνέχεια να μπει μέσα στην καμινάδα, ώστε να δει πως είναι από μέσα πιθανότατα.

Μόνο που εξαιτίας της ανακαίνισης, μεταξύ της οροφής και του δεύτερου ορόφου η καμινάδα είχε κλείσει κι επομένως δεν μπορούσε να πέσει κάτω ούτε να ανέβει πάνω. Μετά από τρεις

εβδομάδες που η αστυνομία τον αναζητούσε, κι ενώ είχε γίνει έρευνα στο επίμαχο σπίτι, ο Χάρλι βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμινάδα. Το τζάκετ και τα γυαλιά του που είχαν πέσει στο πάτωμα του δεύτερου ορόφου ήταν που οδήγησαν στην εύρεση του άψυχου σώματος του 14χρονου.

Harley Dilly UPDATE, Wednesday, December 25th, 2019;Friends,As we continue to investigate Harley’s disappearance,…

Geplaatst door Port Clinton Police Department op Woensdag 25 december 2019

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ο Χάρλι είχε σφηνώσει σε μια καμινάδα με διάμετρο 23-30 εκατοστά και γι΄αυτό ο θάνατος του επήλθε από ασφυξία, μιας και δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την μεγάλη πίεση που δεχόταν το σώμα του.

Αυτό που επίσης αφέθηκε να εννοηθεί είναι ότι ο Χάρλι συνήθιζε να φεύγει όταν οι γονείς του τσακώνονταν στο σπίτι και περνούσε τη νύχτα έξω. Αυτή τη φορά δεν ήταν νύχτα, αλλά φαίνεται πως η αιτία ήταν η ίδια για τον άτυχο 14χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα