Ο Τζερεμί Ρενέρ κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών του

18:14 15/10/2019 - Πηγή: People

Τα προβλήματα με τη γυναίκα του συνεχίζονται για τον Ζερεμί Ρενέ, τον Hawkeye των ταινιών Marvel. Ο 48χρονος ηθοποιός είδε την πρώην γυναίκα του Σόνι Πατσέκο να στέλνει γυμνές του φωτογραφίες στον νομικό αξιολογητή που θα προτείνει ποιον από τους δύο θεωρεί ιδανικότερο για να αναλάβει την κηδεμονία και αυτή η κίνηση έκανε ακόμα πιο σκληρή την κόντρα τους.

Ο Ρενέ ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του πως η Πατσέκο χρησιμοποίησε φωτογραφίες που αντάλλασσαν όταν είχαν γνωριστεί και όσο ήταν μαζί, όπου φαίνονται τα προσωπικά τους σημεία. Το έκανε μάλιστα για να τον γελοιοποιήσει, όπως τονίζει στα δικαστικά έγγραφα που φέρνει στο φως το TMZ.

Την κατηγορεί δε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι η δική του δράση, αλλά  η αντίδραση, αφού η Πατσέκο είναι που ξεκίνησε αυτή τη…δοσοληψία. Επιπλέον, ο Ρενέ αναφέρει πως η Πατσέκο είναι σεξομανής και ασχολείται διαρκώς με το σεξ, είτε αφορά την ίδια είτε τους φίλους της, ενώ κάνει και ερωτική γλυπτική στην οποία εκτίθεται το παιδί.

Το πιο κραυγαλέο απ΄όλα είναι που κατηγορεί την 28χρονη ότι δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες της νταντάς τους!

Στην αντίπερα όχθη, η Πατσέκο υποστηρίζει πως ο Ρενέ την έχει κακοποιήσει λεκτικά και ψυχολογικά αρκετές φορές, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του και απείλησε να αυτοκτονήσει. Το μετάνιωσε όμως και πυροβόλησε το ταβάνι, ενόσω η κόρη τους κοιμόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα