Ερρίκος Πετιλόν: Με τα χέρια μου έσκαψα το λάκκο της μητέρας μου

16:28 15/10/2019 - Πηγή: People

Ο«πρίγκιπας της Vogue», που γοήτευσε την Ούρσουλα Άντρες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και παρουσίασε κομμάτια από το νέο του βιβλίο. Ο συνδυασμός των έντονων συναισθημάτων με τις ναρκωτικές ουσίες, τα προβλήματα υγείας, οι πανέμορφες γυναίκες που τον ερωτεύτηκαν και μια καριέρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες ήταν ιδανικά υλικά για τη συγγραφέα Σοφία Στεκουλέα, ώστε να γράψει τη βιογραφία του, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο πατέρας του, Φρειδερίκος, ήταν έμπορος καλλυντικών, αλλά καταστράφηκε οικονομικά. Τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν, ο Ερρίκος

Πετιλόν πάλεψε μόνος του. Χάθηκε ολόκληρη η περιουσία του, ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή λόγω χρεών στο Δημόσιο και τη μητέρα του την έθαψε με τα ίδια του τα χέρια, σκάβοντας τον τάφο της.

«Έσκαψα το λάκκο με τα χέρια μου. Την βρήκα σε μία κλινική στην Κυψέλη να αργοπεθαίνει. Σκιά του εαυτού της. Δάκρυσε μόλις με είδε, προσπάθησε να μου χαμογελάσει. Έπεσα πάνω της κι ήθελα να χωθώ. Ένιωθα και πάλι τίποτα γιατί δεν μπορούσα να τη βοηθήσω. «Πάρε με παίδί μου από εδώ». Μόνο αυτό μου είπε και συνέχισε να με κοιτά μες τα μάτια, λες να με γνωρίσει, λες να με χορτάσει. Έκλαψα πάνω της κι έπειτα μάζεψα τα κόκκαλά της, την πήρα στα χέρια μου, την κράτησα μη και μου σπάσει, μη και την πονέσω. Την πήγα στο σπίτι που θεωρούσε σπίτι της, στην αδελφή μου, τη Ρόζα, στην Κηφισιά. Παρέμεινα δίπλα της να της κρατώ το χέρι, να την κοιτώ να κοιμάται. Ελάχιστες οι ώρες μας και σιωπηλές. Ο θάνατος δεν έχει λόγια.

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα