Ουγγαρέζος για το «μπλοκάρισμα» στην Τσολάκη: «Όποιον δεν χωνεύω, τον κάνω block στο Instagram»

16:48 15/10/2019 - Πηγή: People

Συζήτηση για τα unfollow στο Instagram έπιασαν σήμερα στο πάνελ του «Πρωινού» με αφορμή αυτό ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και την Έλλη Κοκκίνου, που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δυο φίλες.

Ο

Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, που δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι κάνει και ξανακάνει unfollow διάφορους celebrities, ακόμα και φίλους του στο Instagram, δεν δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό του. Κι αυτός είχε κυρίως να κάνει με το γεγονός ότι ένα unfollow στο Instagram δεν μπορεί να αποτελεί είδηση ούτε να σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ αυτούς που το έκαναν.

Και έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του, εξηγώντας ότι έχει κάνει unfollow τη φίλη του Μαίρη Συνατσάκη επειδή ανέβαζε συνέχεια παπούτσια, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πόζαρε συνέχεια μ’ ένα φίλο του που δεν ήθελε ο Ουγγαρέζος να βλέπει. Επίσης, δεν αρνήθηκε ότι έχει κάνει block την Ελένη Τσολάκη, γιατί δεν τη χωνεύει!

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: 

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow. Έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε πρόβλημα που βγάζετε συμπεράσματα για τις ανθρώπινες σχέσεις από ένα unfollow. Μπορεί εκείνη την ώρα εγώ να βαριέμαι. Τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι φίλη μου, και την αγαπάω, για ένα μήνα την έκανα unfollow, γιατί ανέβαζε συνέχεια παπούτσια. Ο Λιάγκας λέει βλακείες. Δεν τον έχω κάνει unfollow. Ο Λιάγκας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με ένα φίλο του. Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα του. Τον έκανα unfollow. Toν ξαναέκανα μετά follow. Έχω λόγο για τον καθένα. Κάποιοι μπορεί να με κουράζουν για κάποιο διάστημα, μετά τους ξανακάνω. Δικά μου είναι τα social media. Επίσης, όταν δεν χωνεύω κάποιον τον κάνω block. Την Τσολάκη φυσικά και την έχω κάνει block» είπε, ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα