Μετά τις κατηγορίες για βιασμό ο Νεϊμάρ επιστρέφει και επισήμως στο La Casa de Papel

15:57 28/8/2019 - Πηγή: People

Τις κομμένες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ αποφάσισε να επαναφέρει το Netflix στην επιτυχημένη σειρά La Casa de Papel.

Ο λόγος που οι συγκεκριμένες σκηνές είχαν κοπεί είναι οι κατηγορίες περί βιασμού που είχε δεχθεί ο ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα μια νεαρή Βραζιλιάνα κατηγόρησε τον επιθετικό πως την βίασε σε γνωστό ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάιο.

Η υπόθεση όμως έκλεισε τον Αύγουστο με τον δημοφιλή τραγουδιστή να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν οι κομμένες σκηνές του 6ου και 8ου επεισοδίου του τρίτου κύκλου της σειράς στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Νεϊμαρ επιστρέφουν με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

«Πραγματοποίησα το όνειρό μου να πάρω μέρος στην αγαπημένη μου σειρά. Και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Joao με όλους σας! Σε ευχαριστώ Casa de Papel» έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να θυμίσουμε πως ο παίκτης της PSG ενσαρκώνει έναν μοναχό με το όνομα Joao και εμφανίζεται σε δύο επεισόδια.

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês !
Gracias @lacasadepapel !#LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel pic.twitter.com/fxwWieoP0N

— Neymar Jr (@neymarjr) August 27, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα