Τζέφρι Έπσταϊν: Γεμάτη από φωτογραφίες ανήλικων παιδιών η έπαυλή του – Σοκάρουν τα ευρήματα των Αρχών

14:56 28/8/2019 - Πηγή: People

Το προφίλ ενός κατά συρροήν εγκληματία συνθέτουν τα ευρήματα της αστυνομίας του Palm Beach στη Φλόριντα από το σπίτι του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη φυλακή πριν από μερικές εβδομάδες.

Ένα πρόσωπο που διαδραμάτισε ρόλο στα κοινά των ΗΠΑ και είχε στενές σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως δεν είχε κανένα θέμα να δείχνει μια πλευρά της σεξουαλικής του ανωμαλίας.

Όπως αποκαλύπτει το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε

από την αστυνομία, το σπίτι του Έπσταϊν είναι γεμάτο από φωτογραφίες γυναικών, ως επί το πλείστον σε ημίγυμνες ή εντελώς γυμνές πόζες.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να έχει κάποιες στην κουζίνα του και στο σαλόνι, μέρη δηλαδή όπου θα μπορούσαν να βρίσκονται οι καλεσμένοι του. Και βρίσκονταν. Τόσος κόσμος πέρασε απ΄αυτό το σπίτι και κανείς δεν παραξενεύτηκε από τη μανία του να έχει φωτογραφίες ανήλικων και ενήλικων γυναικών.

Ο Έπσταϊν είχε τοποθετήσει τις φωτογραφίες που πρόδιδαν λιγότερο τις ορέξεις του στους κοινόχρηστους χώρους και τις είχε ως μειοψηφία, αφού τις έβαζε ανάμεσα σε οικογενειακά πορτρέτα ή φωτογραφίες του με ηγέτες και θρησκευτικούς άρχοντες. Για τις υπόλοιπες που αποκάλυπταν την διαστροφή του, διέθετε ειδικά και ιδιωτικά δωμάτια.

[Ο Μπιλ Κλίντον με… φόρεμα και γόβες: ο μυστηριώδης πίνακας στο σπίτι του αυτόχειρα Έπσταϊν]

Από τα σοκαριστικά ευρήματα, είναι μια φωτογραφία ενός κοριτσιού που δε φαίνεται να είναι πάνω από 6-7 ετών, όπου φοράει φούστα και έχει σκύψει μπροστά σηκώνοντας την. Βρέθηκαν επίσης αρκετές φωτογραφίες κοριτσιών γύρω στα 15 σε ανάλογες πόζες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Έπσταϊν χρησιμοποιούσε με τη θέληση της την τότε σύντροφό του Τζισλέιν Μάξουελ που του έφερνε τα ανυποψίαστα κι ανυπεράσπιστα ανήλικα στον χώρο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέφρι Έπσταϊν, Γεμάτη, – Σοκάρουν, Αρχών,tzefri epstain, gemati, – sokaroun, archon