Απίστευτο! Μητέρα απειλούσε τη δασκάλα του 5χρονου γιου της γιατί τη ζήλευε

15:16 28/8/2019 - Πηγή: People

Μια απίστευτη ζήλεια προς το πρόσωπο της δασκάλας του 5χρονου γιου της επέδειξε μια μητέρα στο Μάντσεστερ.

Όλα άρχισαν όταν το 5χρονο αγόρι, που είναι και παιδί με ειδικές ανάγκες άρχισε να μιλά συχνά στη μητέρα του για τη δασκάλα του ενώ κάποια στιγμή της ζήτησε να της αγοράσει και λουλούδια.

Η 40χρονη Nushee, άρχισε να καλεί ασταμάτητα τη δασκάλα του γιου της στο τηλέφωνο, να της στέλνει μηνύματα και mails εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική

της ακεραιότητα καθώς πίστευε πως είχε βάλει σκοπό να διαλύσει την οικογένειά τους.

Πολλές φορές μάλιστα επισκεπτόταν το σχολείο όπου δίδασκε η συγκεκριμένη γυναίκα. Το σχολείο δε, την είχε παρακαλέσει πολλές φορές να σταματήσει τις απειλές κατά της κυρίες Kind με εκείνη ωστόσο να μη δείχνει να καταλαβαίνει.

Τον Ιανουάριο του 2019 η κυρία Kind, παρατήρησε πως η κατηγορούμενη την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό της μέχρι η πρώτη να φτάσει σπίτι της. Όπως ήταν λογικό η εκπαιδευτικός ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου το οποίο για ακόμη μια φορά προειδοποίησε την 40χρονη μητέρα να αλλάξει αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

Το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε λίγο καιρό αργότερα. Για μια ακόμη φορά έγινε συνέλευση στο σχολείο με την 40χρονη μητέρα να ρωτά την εκπαιδευτικό αν υπάρχει κάποιος λόγος που την κάνει να την φοβάται με την ίδια ωστόσο να προσπαθεί να εξηγήσει πως προσπαθεί απλά να κάνει τη δουλειά της ως εκπαιδευτικός.

Η κατηγορούμενη σταμάτησε τις παρακολουθήσεις με το αυτοκίνητο ωστόσο συνέχισε να ενοχλεί τη δασκάλα του γιου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισε να την καλεί ασταμάτητα στο τηλέφωνο και να της στέλνει απανωτά μηνύματα λέγοντάς της πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και χρειάζεται βοήθεια.

Η κατηγορούμενη ξεκίνησε να παρακολουθεί κάποια μαθήματα ψυχικής υγείας όταν εξομολογήθηκε στον θεραπευτή της πως θέλει να σκοτώσει τη δασκάλα του γιου της. Όπως ήταν φυσιολογικό ο θεραπευτής της επικοινώνησε με την αστυνομία εκφράζοντας τους φόβους του πως η κατάσταση είναι επικίνδυνη και μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτη τροπή.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης υποστήριξε πως η πελάτισσά του πράγματι είχε χάσει τον έλεγχο ωστόσο νιώθει πολύ άσχημα για αυτή την παράλογη συμπεριφορά της και ζητά συγγνώμη από την οικογένειά της που τους έμπλεξε σε μια τέτοια υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα