Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Το μπέρδεμα με την απομάκρυνση των ομοιωμάτων τους από το Μουσείο Τισό έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι

19:54 9/1/2020 - Πηγή: People

Εδώ και ώρα στον ξένο Τύπο φιγουράρει η ανακοίνωση της πρωτοφανούς απόφασης του γνωστού Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό να απομακρύνει τα ομοιώματα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον απόηχο των νέων περί ανεξαρτητοποίησής τους από τη Βασιλική Οικογένεια.

Στην ανακοίνωση του Μουσείου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του

Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο γενικός διευθυντής του μουσείου Στιβ Ντέιβις.

«Αρχής γενομένης από σήμερα (Πέμπτη) τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται» στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο, οι παρατηρητικοί χρήστες των social και οι αναγνώστες του ξένου Τύπου θα πρόσεχαν ότι από το καλοκαίρι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα ομοιώματα του ζεύγους και ότι από τότε η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας είχε στείλει τα προειδοποιητικά της μηνύματα στο ζευγάρι…

Δείτε τι είχε συμβεί εδώ >>>

Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο με τη μετακίνηση του ομοιώματος της στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ –, Χάρι, Μουσείο Τισό,megkan markl –, chari, mouseio tiso