Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Πώς θα βγάζουν χρήματα τώρα που θα γίνουν «ανεξάρτητοι» – Ποια η περιουσία τους αυτή τη στιγμή

17:29 9/1/2020 - Πηγή: People

«Οικονομικά ανεξάρτητοι» δήλωσαν ότι θέλουν να ζήσουν στο εξής ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Όμως, και προφανώς όχι άδικα, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πώς θα συμβεί αυτό; 

Θα βρει κάποιο επάγγελμα να κάνει ο Πρίγκιπας; Θα επιστρέψει στις ταινίες η Μέγκαν Μαρκλ;

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα

Προς ώρας – και εφόσον η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν προχωρήσει σε κάποια κίνηση «ματ» -, το ζευγάρι διατηρεί τον τίτλο του, Δούκας και Δούκισσα

του Σάσσεξ, και θα απολαμβάνει (ίσως; ακόμα;) κάποια από τα προνόμια της βασιλικής ζωής. Πού κάποια τους εξασφάλιζαν το οικογενειακό εισόδημα.

Τα εισοδήματα των Sussexes

Από τη μία, η επιχορήγηση που η Βασίλισσα Ελισάβετ χορηγεί στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αναλαμβάνουν βασιλικά καθήκοντα και για τον Χάρι υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 5 εκατομμυρία λίρες ετησίως (για να καλύψουν έξοδα για ταξίδια, λειτουργία γραφείου τύπου κ.ά). Από την άλλη, το ετήσιο εισόδημα των £2,3 εκατομμυρίων που λαμβάνει από το Δουκάτο της Κορνουάλης του πατέρα του, Πρίγκιπα Καρόλου.

Το ζευγάρι δεν χρειάστηκε να ξοδεύει σε …ενοίκια για τη ζωή του στη Μεγάλη Βρετανία, αφού η Βασίλισσα τους έκανε δώρο για τον γάμο τους το Frogmore Cottage. Το ανακαίνισαν με λεφτά των βρετανών φορολογούμενων, όπως τους κατηγορούν σήμερα, με το κόστος να ανέρχεται στα 2,4 εκατομμύρια λίρες και πλέον σκοπεύουν να το εκμεταλλευτούν, μόνο για τις περιόδους που θα μένουν στη Βρετανία. Το υπόλοιπο διάστημα θα ζουν στη Βόρεια Αμερική (κάπου).

Ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα διατηρήσουν την προσωπική τους ασφάλεια, η οποία επίσης πληρώνεται από το κρατός, και το κόστος ανέρχεται στα 600,000 λίρες ετησίως.

Ο Πρίγκιπας Χάρι, τέλος, διαθέτει προσωπική περιουσία £30 εκατομμύρια, ένα μέρος της οποίας κληρονόμησε από τη μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα (£30 εκατομμύρια), κι ένα άλλο προγιαγιά του, Βασιλομήτωρα Ελισάβετ (£7 εκατομμύρια).

Από την άλλη, η περιουσία της Μέγκαν Μαρκλ από την καριέρα της στην υποκριτική, αλλά και τις διαφημίσεις στο lifestyle blog που διατηρούσε, ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Σύνολο για το ζευγάρι, περίπου 34 εκατομμύρια λίρες και αυτή τι λες μια «καλή αρχή» μέχρι να γίνουν εντελώς επαγγελματικά ανεξάρητοι.

Πώς θα βγάλουν λεφτά;

Μέχρι και σήμερα, απαγορευόταν ρητά στον Δούκας και τη Δούκισσα του Σάσεξ να βγάζουν εισόδημα με οποιοδήποτε τρόπο- αλλά τώρα φαίνεται πώς ήρθε η στιγμή να το κάνουν και η φήμη τους μπορεί να εξαργυρωθεί σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει η The Sun, o Χάρι για τη συμμετοχή του σε ιδιωτικά events ως ομιλητής θα μπορούσε να ζητήσει μέχρι και 400,000 λίρες (τη φορά) και η αλήθεια είναι ότι έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα χαρισματικός ως ομιλητής.

Επίσης, το ζευγάρι πρόσφατα κατοχύρωσε σήμα για εμπορική εκμετάλλευση σε 100 αντικείμενα που περιλαμβάνουν ρούχα, ημερολόγια, κάρτες – κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να αρχίσουν να πουλάνε το δικό τους εμπόρευμα

Τέλος, πριν παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν κέρδιζε από τη συμμετοχή της στη σειρά Suits περίπου £330,000. Ωστόσο, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην υποκοκριτική αυτό το ποσό θα εκτοξευθεί!

Το γράφημα της Daily Mail για τα εισοδήματα του Χάρι και της Μέγκαν »»»

*Με στοιχεία από τη Daily Mail, The Sun, Express.co.uk, Mirror

Το «χαστούκι» των βρετανικών media σε Χάρι και Μέγκαν: «Περιφερόμενοι κλόουν και wanna be Kardashians»

Keywords
Τυχαία Θέματα