Bridal Fashion Show 2020. Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που θα κλείσει το πιο “λευκό” event της χρονιάς

16:06 9/1/2020 - Πηγή: People

Το μεγαλύτερο “νυφικό” event της χρονιάς, η μοναδική στην Ελλάδα εβδομάδα μόδα του γάμου, η BRIDAL FASHION WEEK 2020 έφτασε. Στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου θα παρουσιαστούν στο ομορφότερο κτίριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο, τα wedding trends που θα επικρατήσουν το 2020 σε νυφικά, ανδρικά κοστούμια και βραδινά φορέματα σε catwalks υψηλών

προδιαγραφών.

Η Bridal Fashion Week διοργανώνεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και φέτος θα κλείσει με μια μεγάλη έκπληξη, στην οποία είναι προσκεκλημένες όλες οι μέλλουσες νύφες -και όχι μόνο- και θα σηματοδοτήσει τη διοργάνωση το βράδυ της Δευτέρας, στις 13 Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά, το closing event της χρονιάς παρέμενε μέχρι τώρα μυστικό. Περιοδικά και social media έγραφαν για ένα ιδιαίτερο fashion show με top guests που έρχεται να ταράξει τα νερά.

Πολλοί προσπάθησαν να αποσπάσουν πληροφορίες και να μπουν στα απόκρυφα των backstage, ώστε να μάθουν και να μας ενημερώσουν για τις σκέψεις και τις ετοιμασίες της διοργανώτριας εταιρείας Stalexpo και του creative director Μιχάλη Πάντου, που ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία, κρατούν καλά τα μυστικά του event, που θα κλείσει φέτος τη πιο δυνατή Bridal Fashion Week των τελευταίων 8 ετών!

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα αναφέρονται σε 10 top designers, που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στη Bridal Fashion Week, οι οποίοι συνδυασμένοι με το concept που εκπέμπει το έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη, που στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό του θεσμού του γάμου και της αξίας της συμβίωσης, θα δείξουν τις ωραιότερες νυφικές τους δημιουργίες οι οποίες θα φορεθούν από τις πλέον απαιτητικές νύφες του 2020.

H L’oreal professionnel και η σχολή Freddy makeup stage, έχουν αναλάβει να μεταμορφώσουν τα μοντέλα σε νύφες σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας!

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων όλοι οι μελλόνυμφοι που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο αυτό το εξαιρετικό event και να κατακλυστεί το Ζάππειο από θετική ενέργεια και νυφικές δημιουργίες από τις δυνατότερες σχεδιαστικές υπογραφές.

Η διοργάνωση σκοπεύει από την επόμενη χρονιά η Bridal Fashion Week και τα fashion shows να διοργανώνονται περισσότερες ημέρες, να παρουσιάζουν όλο και περισσότερα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό και να φιλοξενούν διεθνή περιοδικά και wedding planners από όλον τον κόσμο, ώστε να προσελκύουν όλο και περισσότερους γάμους στην Ελλάδα από το διεθνές στερέωμα.

Μην το χάσει κανείς!

Χρησιμοποίησε αυτή την πρόσκληση για να μπεις δωρεάν στο closing event της Bridal Fashion Week 2020 στις 21.00 ή βρες τη εδώ:

Η δωρεάν πρόσκληση ισχύει μόνο για το closing event. Αν θέλεις να παρευρεθείς στη Bridal Fashion Week και στη Bridal Expo, με την οποία συλλειτουργεί, το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ την ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διοργάνωση Stalexpo

Ασπασία Κόντου

Τηλ. 697 25 37 356

Τζένη Οικονόμου-Ρίζου

Τηλ. 694 43 06 706

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο

Ημερομηνίες: 11-12-13 Ιανουαρίου 2020

Ώρες: 11.00 – 21.30

Website: www.bridalexpo.gr

Facebook: @BridalExpoGamosBaptise, @bridalfashionweekathens

Instagram: @bridal_expo_bfwa

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bridal Fashion Show 2020, Ποια, “λευκό”,Bridal Fashion Show 2020, poia, “lefko”