Street Fashion: Δες τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας!

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη δημιουργία των social media πλέον μας είναι πολύ πιο εύκολο να ανακαλύψουμε τάσεις και να δούμε ωραία outfits ακόμα και εκτός πασαρέλας. Αναζητήσαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας γυναίκες με στιλ και άποψη και σου δείχνουμε τι προτιμάνε να φοράνε αυτή την περίοδο.

#1. Οι περισσότερες fashionistas φοράνε πλέον τα πέδιλά τους χειμώνα-καλοκαίρι! Αν δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς αυτή την τάση ίσως ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις κι εσύ. Και που ξέρεις…μπορεί να την αγαπήσεις!

#2. Πάρα

πολλές γυναίκες με στιλ σε Ευρώπη και Αμερική προτιμούν φέτος τα μεταλλιζέ και αστραφτερά ρούχα ακόμα και τις πρωινές ώρες.

#3. Τα color block looks είναι τα αγαπημένα μας χωρίς καμία αμφιβολία. Τόλμησε και εσύ να συνδυάσεις παλ αποχρώσεις μεταξύ τους και ολοκλήρωσε το look σου με παπούτσια σε bold απόχρωση.

#4. Τα animal prints φοριούνται ξανά και ξανά και πλέον συνδυάζονται μεταξύ τους σε διάφορες αποχρώσεις και υφάσματα.

#5. Μπορεί παλιά να συνηθίζαμε να χωρίζουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας σε καλοκαιρινά και χειμερινά αλλά πλέον αυτός ο διαχωρισμός δεν υφίσταται καθώς με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να φορέσεις όλα τα καλοκαιρινά σου ρούχα και τον χειμώνα!

#6. Πολλές στιλάτες γυναίκες συνηθίζουν να επιλέγουν την ίδια απόχρωση για όλο τους το outfit. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας ένα παλτό με πιο έντονο print, όπως κάνει η fashionista της παρακάτω φωτογραφίας.

#7. Τα oversized παντελόνια μας φοριούνται φέτος μέσα από τις μπότες μας και συνδυάζονται με ζιβάγκο και κομψά πουκάμισα για τέλειο στιλ και στο γραφείο.

#8. Μην φοβηθείς να επιλέξεις ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση! Το θαλασσί είναι ένα από τα χρώματα που θα φορέσουμε πολύ όλο το 2020.

Διαβάστε ακόμα: 5 tricks για να φορέσεις τα πουλόβερ σου και να εντυπωσιάσεις!

8 σημαντικά tips που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πάντα σικ και προσεγμένη! (VIDEO)

Τα 4 outfits που έχουν γίνει viral και θέλουμε όλες οι γυναίκες να υιοθετήσουμε το 2020!

Keywords
Τυχαία Θέματα