Μίκαελ Σουμάχερ: Το παράξενο δημοσίευμα για την κατάσταση της υγείας του

15:25 30/7/2019 - Πηγή: People

Από τη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού του που τον βύθισε σε κώμα το 2013, καμία σοβαρή είδηση δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Κατά καιρούς, η οικογένειά του μπαίνει στη διαδικασία να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει πληροφορίες που αφορούν τον αξεπέραστο άσο της F1, όμως, κανένα δημοσίευμα που να αφορούσε την ανάρρωσή του δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Τώρα, όμως, ένα άρθρο της Daily Mail

επικαλείται πηγές που πρακτικά αναφέρουν ότι ο θρύλος της Ferrari έχει ανακάμψει και ότι μπορεί ακόμη και να βλέπει τηλεόραση, παρακολουθώντας αγώνες Formula.

Γιατί το συγκεκριμένο δημοσίευμα να θεωρηθεί αξιόπιστο; Διότι επικαλείται δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της Ferrari, Jean Todt, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στην Ελβετία.

Κατά τα λοιπά, καμία άλλη πληροφορία, πέραν του ότι βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι δεν προκύπτει, ενώ πέρσι την Πρωτοχρονιά, ο  Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία.

Ας σημειωθεί ότι αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ και

Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με σύσσωμο το νοσηλευτικό προσωπικό του θα μετακόμιζαν οριστικά στη Μαγιόρκα, ωστόσο τελικά επιβεβαιώθηκε πως διαμένει πλέον στην Ισπανία, στην υπερπολυτελή βίλα του και έχοντας στο πλευρό του μέλη της οικογένειάς του και την ομάδα των έμπιστων γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα