Νικ Κύργιος – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η δύσκολη σχέση τους και το μήνυμα που προκάλεσε αίσθηση

14:38 30/7/2019 - Πηγή: People

Το δίδυμο Νικ Κύργιος–Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στο Citi Open. Οι δύο τους έκαναν τα όνειρα πολλών Ελλήνων πραγματικότητα και έπαιξαν ως ομάδα. Ωστόσο ήταν άτυχοι, καθώς αντιμετώπισαν τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρομπέρτο Φάρα.

Παρά τον αποκλεισμό τους από τον 1ο γύρο και οι δύο φάνηκε να απολαμβάνουν στο έπακρο την εμπειρία. Πρόκειται εξάλλου για δύο αθλητές πλήρως διαφορετικής «σχολής» τένις.

Ο πάντα εκκεντρικός -και συχνά προκλητικός- Νικ Κύργιος, φρόντισε να στείλει μετά το τέλος της αναμέτρησης ένα υπέροχο μήνυμα με

αποδέκτη τον πρωταθλητή μας.

Όπως φαίνεται Νικ και Στέφανος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, με τον πρώτο να ανεβάζει κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram και να γράφει:

«Μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά απόψε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και ειλικρινά ήταν υπέροχα που μοιράστηκα το court μαζί σου. Είναι ωραίο που σε βλέπω να ανθίζεις στον παίκτη που έγινες και είμαστε μόνο στην αρχή. Θα είσαι σε θέση να βοηθήσεις και να εμπνεύσεις πολλούς ανθρώπους. Τα λέμε στο Σινσινάτι!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νικ Κύργιος στο Instagram για τον Τσιτσιπά.

View this post on Instagram

@stefanostsitsipas98 x We may go about things differently…but, tonight was a special moment and honestly it was awesome to share the court with you. It’s been cool to see you bloom into the player you are, and you are only at the beginning. You are gonna be able to help and influence a lot of people. See you in Cincinnati @ccsnaps13

A post shared by NK (@k1ngkyrg1os) on Jul 29, 2019 at 8:25pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα