Φιλαράκια: Αν πάντα θέλατε να μπείτε στο θρυλικό διαμέρισμά τους, τώρα μπορείτε – και να πώς!

14:20 30/7/2019 - Πηγή: People

Φέτος, αν όχι η πιο πετυχημένη, μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών, τα «Φιλαράκια» έχουν 25 χρόνια επετείου από την προβολή του πρώτου επεισοδίου και όπως είναι λογικό γιορτάζεται από τους fans με ποικίλους τρόπους.

Το πρώτο επεισόδιο των Friends μπορεί να προβλήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 όμως παρόλο που έχουμε δει και τις 10 σεζόν ξανά και ξανά όταν προβάλλονταν από το NBC αλλά και ξανά και ξανά στο Netflix,

φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να τους χορτάσει. Η Ρέητσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, o Ρος, ο Τζόη και ο Τσάντλερ, μας χαρίζουν εδώ και χρόνια στιγμές γέλιου ακόμα και μέσα από σκηνές και ατάκες που μπορεί να ξέρουμε απ’ έξω και ανακατωτά.

Το Σεπτέμβριο στο εμβληματικό διαμέρισμα, που επίσης γνωρίζουμε σαν να έχουμε μείνει εκεί, θα μπορούν να περιπλανηθούν επισκέπτες και να ζήσουν για λίγο την εμπειρία των Friends: μία κίνηση που αποδίδεται ως «φόρος τιμής» στην σειρά που έχει μεγαλώσει, και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, γενιές.

Το διαμέρισμα που θα βρίσκεται στο Soho της Νέας Υόρκης, κοντά στο set όπου γίνονταν τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς θα είναι ειδικά διαμορφωμένο με κοστούμια και αντικείμενα που θα θυμίζουν επικά στιγμιότυπα ανά τις 10 σεζόν προβολής. Το διαμέρισμα θα ονομάζεται “The One with the Pop – Up” και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 8 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου από τις 10.00 π.μ. έως και τις 10.00 μ.μ. με κόστος εισόδου 29.50 δολάρια ενώ μέσα στο διαμέρισμα θα υπάρχει και ένα κατάστημα merchandise.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαράκια,filarakia