Ιδέες για outfits που μπορείς να φορέσεις από την παραλία ως τη βόλτα

Ο Αύγουστος πλησιάζει και μαζί με αυτόν θα έρθουν και οι διακοπές για τις περισσότερες από εσάς. Γι’αυτό και σήμερα σου έχουμε ιδέες και outfits που θα υιοθετήσεις στην παραλία αλλά και στη βόλτα.

Παρακάτω θα δεις συνολάκια που μπορούν εύκολα να φορεθούν όλες τις μέρες των διακοπών σου και θα σε βολέψουν πολύ σε κάθε φάση της μέρας σου.

#Γυναικεία καλοκαιρινά ρούχα
Λινά παντελόνια, tank tops, casual φορέματα, σορτς είναι μονο μερικά από αυτά τα

ρούχα που θα λατρέψεις να φοράς στην παραλία αλλά και στις βόλτες σου στο νησί. Επίλεξε μπεζ τόνους που είναι πολύ δημοφιλείς φέτος αλλά και bold χρώματα, όπως κόκκινο και φούξια. Ολοκλήρωσε το look σου με τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως bucket hats, ψάθινες τσάντες και κοσμήματα.

#Κιμονό
Διάλεξε κιμονό σε παλ τόνους που θα σε συντροφεύσουν πιο εύκολα μια ολόκληρη μέρα στο νησί και συνδύασέ τα με καπέλα, κομψές τσάντες και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου. Tα tie-dye κιμονό, τα φλοράλ και τα φοκλόρ είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

#Τουνίκ
Οι τουνίκ είναι το πιο χαλαρό και casual ρούχο που μπρείς να φορέσεις στην παραλία. Με μια ζώνη και ένα ζευγάρι σανδάλια το outfit μετατρέπεται σε look βόλτας. Πρόσθεσε ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη.

#Σορτσάκια τζιν
Τα τζιν σορτσάκια αποτελούν την τέλεια λύση για τα καθημερινά σου looks στην παραλία. Μπορείς να τα συνδυάσεις με φανελάκια, t-shirts, πουκάμισα ή μόνο με το μαγιό σου! Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι naked sandals και μια ψάθινη ή ξύλινη τσάντα και είμαι σίγουρη πως θα κλέψεις και πάλι τις εντυπώσεις.

#Μάξι φόρεμα
Τα μάξι φορέματα είναι πολύ άνετα και ταιριάζουν τέλεια στο look παραλίας που θέλουμε να έχουμε φέτος. Είναι άντεα, εντυπωσιακά και χαρίζουν πολύ στιλ στις εμφανίσεις μας. Διάλεξε παλ και bold τόνους και ταίριαξέ τα με καπέλα και σανδάλια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

Διαβάστε ακόμα: Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο ωραίο slip dress του Καλοκαιριού!

Kourtney Kardashian, Shailene Woodley και Natalia Dyer: Μας δείχνουν τις υπέροχες στιλιστικές τους επιλογές

Η Φαίη μας φοράει το πιο δημοφιλές casual φόρεμα του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα