Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Θέμη Αδαμαντίδη

15:08 30/8/2019 - Πηγή: People

1 από 6Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

2 από 6Από τις αλάνες της Καισαριανής, βρέθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Αφρικής και από τη Σουηδία ταξίδεψε 32 ολόκληρες ώρες με το αυτοκίνητο, προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο. Η ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη είναι μια απέραντη διαδρομή, με πολλές άγνωστες και συνάμα συναρπαστικές στάσεις, τις οποίες και διηγείται με τον δικό του αληθινό τρόπο

στο People.

3 από 6Η Κόρα Καρβούνη έχει πλάκα. Όπως μάλλον τα περισσότερα κορίτσια που επιλέγουν ηλεκτρικό πατίνι για τις μετακινήσεις τους στο μποτιλιαρισμένο κέντρο!

Sponsored Ad

4 από 6Αν νομίζεις πως ένας ροκ τραγουδιστής ζει τη ζωή του στα άκρα, ο Μύρωνας Στρατής είναι η απόδειξη πως το «φαίνεται» συχνά δεν συμπίπτει με το «είναι». Με ήρεμο τόνο στη φωνή και σιγουριά στο βλέμμα μιλάει στο People για την απόφαση να ξεκινήσει διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής, τη σχέση του με τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον ισχυρό δεσμό με την οικογένειά του και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

5 από 6Ξεχωριστές ερμηνείες, καλαίσθητα κουστούμια, φροντισμένη παραγωγή, μια συνταραχτική ιστορία αγάπης και ο Μανούσος Μανουσάκης καθισμένος στην καρέκλα του σκηνοθέτη να δίνει τις τελευταίες οδηγίες. Τρία, δύο, ένα, πάμε! Tα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς σε Γαλλία και Ρωσία διήρκεσαν 15 μέρες και το People ήταν εκεί.

6 από 6Ο Αμαζόνιος καίγεται. Τα πύρινα μέτωπα σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ποια η κύρια αιτία και γιατί αυτό το τραγικό γεγονός επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη; Έλληνες επιστήμονες δίνουν τις απαντήσεις στο People.

Keywords
Τυχαία Θέματα