Αν πετύχει ο αυνανισμός...

ΚΟΣΜΟΣΑν πετύχει ο αυνανισμός...Παρασκευή, Αύγουστος 30, 2019 - 13:47

❱❱ Οι εργαζόμενοι που αυτοϊκανοποιούνται έχουν περισσότερες πιθανότητες για προαγωγή στη δουλειά

Η αυτοϊκανοποίηση ανοίγει τον δρόμο στην επαγγελματική ανέλιξη. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από νέα δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από γνωστή εταιρία καλλυντικών.

Από τους 1.012 Αμερικανούς που ερωτήθηκαν για τις συνήθειές τους σχετικά

με τον αυνανισμό, αλλά και σχετικά με τη δουλειά τους, αποκαλύφθηκε ότι οι άνθρωποι που αυτοϊκανοποιούνται τακτικά είναι πιο πιθανό να έχουν φτάσει στη βαθμίδα του μάνατζερ στη δουλειά τους.

Όσοι δε το κάνουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα είναι πιο πιθανό να διαπρέπουν με σχεδόν κάθε τρόπο στη δουλειά τους.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να έχουν δουλειά, πιο πιθανό να έχουν θέσεις διοικητικές και πιο πιθανό να παίρνουν μεγαλύτερους μισθούς» αναφέρει στην έκθεσή της η Univia. Αναλύοντας περαιτέρω τα αποτελέσματα, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι όσοι δεν αυτοϊκανοποιούνται συχνά είχαν μέσο όρο ετήσιου εισοδήματος τα 44.006 δολάρια, ενώ οι πιο... επιμελείς 47.076 δολάρια.

Επίσης, οι «επιμελείς» ήταν 8% πιο πιθανό να ζητήσουν αύξηση. Αν και η βάση του συσχετισμού δεν είναι ξεκάθαρος, οι ερευνητές αφήνουν να εννοηθεί ότι ο αυνανισμός μπορεί να βοηθάει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

«Η ώθηση στην αυτοπεποίθηση, που έχει προκύψει από το παρελθόν ότι παρέχει ο αυνανισμός, μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας επίτευξης υψηλών απολαβών, γιατί χρειάζονται αυτοπεποίθηση και θάρρος για να ζητήσει κανείς αύξηση από το αφεντικό του» σχολιάζει η σχετική έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα