Πέθανε η 9χρονη κόρη του Λούις Ενρίκε – Η συγκινητική ανακοίνωση του Καταλανού προπονητή

13:06 30/8/2019 - Πηγή: People

Τους τελευταίους πέντε μήνες η 9χρονη κόρη του και της γυναίκας του Ελένα Κουγιέλ έδινε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της. Ο καρκίνος που της είχε διαγνωστεί αναπτυσσόταν με αρκετά επιθετικούς ρυθμούς. Ο Λούις Ενρίκε έπρεπε να αφήσει πίσω του την Εθνική Ισπανίας και να αφοσιωθεί στο παιδί του.

Το ξημέρωμα της Πέμπτης η Χάνα άφησε την τελευταία της πνοή και βύθισε στη θλίψη τους γονείς της και τους συγγενείς της οικογένειας.

Ο Λούις Ενρίκε θεώρησε χρέος

του προς τον ισπανικό λαό, μιας και είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας, να ενημερώσει για το θάνατο της κόρης του.

Ο τρόπος που κλείνει την ανακοίνωση του δείχνει μια απίστευτη αξιοπρέπεια, αλλά και την ανάγκη να κρατήσει όλα του τα συναισθήματα για τον εαυτό του και τη γυναίκα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανακοίνωση του στο Twitter:

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα (καρκίνο των οστών). Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων «Sant Joan de Deu» και «Sant Pau» για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, ιδιαίτερα την ομάδα παρηγορητικής φροντίδας στο Sant Joan de Deu.

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας».

pic.twitter.com/hI7B10HkW8

— LUISENRIQUE (@LUISENRIQUE21) August 29, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα