Terminator Dark Fate: Η Σάρα Κόνορ συναντά μετά από 28 χρόνια τον Εξολοθρευτή [trailer]

13:27 30/8/2019 - Πηγή: People

Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο μετά την Ημέρα Κρίσης. Ο κόσμος είναι κρανίου τόπος. Κυριολεκτικά. Παντού υπάρχουν σκελετοί. Μέσα σε αυτό το χάος ένα ανδροειδές παλεύει να κρατήσει ζωντανό ένα μικρό κοριτσάκι, με τη ζωή του οποίου είναι δεμένο άρρηκτα.

Δεν έχει να αντιμετωπίσει όμως μόνο επιτήδειους ανθρώπους. Αυτούς μπορεί να τους κανονίσει. Έχει να αντιμετωπίσει και ανδροειδή που εμφανίζονται από το μέλλον και παράγονται από τα υγρά. Όπως συνέβη πάνω κάτω και στο Terminator 2 πίσω στο 1991.

Αφού ένα ρομπότ μπορεί να

τα βάλει με τους ανθρώπους, τότε θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος αυτός που θα τα βάλει με τα ρομπότ. Κάπου εδώ εμφανίζεται η Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον) που έχει πια την εμπειρία να αντιμετωπίσει αυτή τη μορφή κινδύνου. Ξέρει πως λειτουργούν, ξέρει τον τρόπο που σκέφτονται, γνωρίζει πως να τους αναχαιτίσει.

Όταν τα πράγματα ζορίζουν όμως, τότε η Γκρέις, το ανδροειδές που προστατεύει το κοριτσάκι, θα την οδηγήσει στο κατώφλι του πρώτου Terminator. Αυτός διαθέτει τον εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν τα ανδροειδή στη μεγάλη μάχη που θα έρθει.

Το νέο trailer του Terminator: Dark Fate μας προετοιμάζει για πολλές καλοδουλεμένες σκηνές μάχης ένας με έναν, ένας με πολλούς και πολλοί με πολλούς. Πάνω απ΄όλα δείχνει ότι αυτή τη φορά θα είναι απίθανο να φάμε καμία πατάτα όπως συνέβη με το Terminator Genisys.

Η σύζευξη Χάμιλτον με Σβαρτσενέγκερ υπόσχεται την επάνοδο του franchise του Τζέιμς Κάμερον στα στάνταρ του παρελθόντος.


Keywords
Τυχαία Θέματα