Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Κατερίνα Ζαρίφη

14:56 26/7/2019 - Πηγή: People

1 από 7Το εξώφυλλο

2 από 7Κατερίνα Ζαρίφη«Είναι αγένεια να ρωτάς μια γυναίκα άνω των 40 αν θέλει να κάνει παιδιά». Η αγαπημένη παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του People και περιγράφει τους τέσσερις πιο επίπονους μήνες της ζωής της, απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ μιλάει ξεκάθαρα για το πως βλέπει τον γάμο και τη δημιουργία μιας οικογένειας.

3 από 7Νικήτας Τσακίρογλου«Παίζοντας στο θέατρο,

κερδίζω ζωή». Ο διαχρονικός πρωταγωνιστής κάνει μια μίνι αποτίμηση της καριέρας και της ζωής του, μιλάει για τον γάμο του με τη Χρυσούλα Διαβάτη που διαρκεί αισίως άνω των 60 ετών και εξηγεί γιατί το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αχάριστο.

Sponsored Ad

4 από 7Ilenia WilliamsΗ συγκινητική ιστορία πίσω από το πρώτο της τραγούδι. Η ταλαντούχα παρουσιάστρια του MAD μιλά για την πρόκληση να τραγουδήσει, τον τρόπο που μια απώλεια την έκανε να αναθεωρήσει κάποιες από τις σταθερές της ζωής της, αλλά και τον λόγο που δεν τη νοιάζει να παντρευτεί.

5 από 7Τατιάνα ΣτεφανίδουΌλο το παρασκήνιο για τη μετακόμιση της εκπομπής της το Σαββατοκύριακο. Ποια ώρα θα προβάλλεται, ποιους θα έχει απέναντί της, η αλλαγή στη θεματολογία…

6 από 7Life is a beach«Η ωραιότερη παραλία είναι εκείνη που δεν έχεις δει ακόμα». Οι παρουσιαστές της ταξιδιωτικής εκπομπής του Star μιλάνε για την παραμονή τους στο Μεξικό για έναν μήνα, τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν εκεί και αποκαλύπτουν πώς αποφάσισαν να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Sponsored Ad

7 από 7Σταύρος Νιάρχος και Dasha ZhukovaO αρραβώνας του χρυσού playboy με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το στόρι ενός έρωτά και τα σχέδια για το γάμο τους μέσα στο 2019.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Ιουλίου, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα