Κούκλοι όπως η μαμά τους!

SHOWBIZΚούκλοι όπως η μαμά τους!Παρασκευή, Ιούλιος 26, 2019 - 14:43

❱❱ Διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνουν οι γιοι του super model των 90s Φιλίππα Μάθιους

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει μια σοφή ελληνική παροιμία και στην περίπτωση των παιδιών της Φιλίππα Μάθιους ισχύει στον απόλυτο βαθμό! 

Οι δύο κούκλοι γιοι του super model των 90s, από τον γάμο του με τον επιχειρηματία Αλεξ

Θεοδωρίδη, βρέθηκαν στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και εντυπωσίασαν!

Ο Κρις (Χριστόφορος) και ο Νίκολας (Νίκος) Θεοδωρίδης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε παραλία του νησιού και όσοι τους είδαν αναγνώρισαν την ομοιότητα με την καλλονή μητέρα τους.

Ο μεγαλύτερος, ο 19χρονος Κρις, άλλωστε, έχει κληρονομήσει από εκείνη, πέραν της γοητείας και της φωτογένειας, την αγάπη για το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ξεκίνησε από την Αυστραλία με φωτογραφίσεις υπό τις συμβουλές της και τη στήριξή της και πλέον χτίζει μια αξιόλογη καριέρα στον χώρο της μόδας, στο Λος Αντζελες.

Με ύψος 1,87 μ., γυμνασμένο σώμα, ξανθά μαλλιά και μελί μάτια, είναι περιζήτητος στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ τα χνάρια του ακολουθεί και ο μικρός του αδελφός Νίκολας.

Να θυμίσουμε ότι η Αυστραλέζα Φιλίππα υπήρξε ένα από τα top models της δεκαετίας του ’90 στην Ελλάδα. Ο σφοδρός έρωτάς της με τον Αλεξ Θεοδωρίδη κατέληξε σε γάμο και στη συνέχεια το ζευγάρι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αυστραλία.

Παρότι πλέον έχουν χωρίσει, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα