Ληστεία αλά Casa de Papel στη Βραζιλία: Ξάφρισαν 40 εκατομμύρια από το αεροδρόμιο

13:27 26/7/2019 - Πηγή: People

Μία ληστεία που θύμισε πολύ τις μεθόδους του Professor και του La Casa de Papel στην Βραζιλία και το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο.

Όπως ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη αστυνομία, ένοπλοι άρπαξαν χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων την Πέμπτη(25/07) από τερματικό σταθμό χειρισμού φορτίου του αεροδρομίου. Το Σάο Πάολο είναι το πολυάσχολο στη Νότια Αμερική, ενώ οι ένοπλοι πήραν και δύο ανθρώπους

ομήρους.

Σύμφωνα με πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αρκετοί από τους ένοπλους ληστές πήγαν στο αεροδρόμιο «Γκουαρούγιος» με μαύρο φορτηγάκι, παρόμοιο με εκείνα της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τέσσερις άνδρες με τα πρόσωπά τους καλυμμένα, ενώ τουλάχιστον ένας εξ αυτών κρατούσε τουφέκι. Οι δράστες έπειτα ανάγκασαν υπαλλήλους του αεροδρομίου να γεμίσουν την καρότσα του αυτοκινήτου με φορτίο.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, οι ληστές άρπαξαν περίπου 750 κιλά χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα!

Μετά το συμβάν μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου διαβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς στην ένοπλη ληστεία, παρόλα αυτά δεν έκανε κανένα σχόλιο για τους ομήρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα