Κι όμως, πριν από δύο χρόνια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε προειδοποιήσει τον Χάρι γι’ αυτό που ερχόταν

19:54 9/1/2020 - Πηγή: People

Η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα έχει πολλά παρελκόμενα. Ένα απ΄αυτά αναδύθηκε μόλις λίγες ώρες μετά, καθώς τα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον επισκιάστηκαν απ΄αυτή την ανακοίνωση. Κι αυτό για πολλούς μεταφράστηκε ως μια ακόμα ένδειξη πως οι Δούκες του Σάσεξ με τους Δούκες του Κέιμπριτζ δεν έχουν παρά τις τυπικές σχέσεις.

Δεν είναι μόνο η ευχή της Μέγκαν και του Χάρι μέσα από τα social media για τα γενέθλια της Κέιτ. Είναι συνολικά οι επαφές που δεν έχουν το τελευταίο

διάστημα. Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να υπάρχει μια κατανόηση. Όμως ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει εδώ και πολύ καιρό τον στενό και άρρηκτο δεσμό με τον αδερφό του.

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Πώς θα βγάζουν χρήματα τώρα που θα γίνουν «ανεξάρτητοι» – Ποια η περιουσία τους αυτή τη στιγμή

Όπως αναφέρει το αμερικάνικο People, τα δύο αδέρφια είχαν μια έντονη κουβέντα πριν από 2 χρόνια, όταν ο Χάρι ανακοίνωνε την απόφαση του να παντρευτεί με την Μαρκλ. Ο Ουίλιαμ είχε κάνει μια συζήτηση με τον Χάρι και του είχε επιστήσει την προσοχή για την βιασύνη με την οποία κάνει τα πράγματα στη σχέση του με τη Μαρκλ. Αυτή η κουβέντα μπορεί να μην είχε ενοχλήσει τόσο τον Χάρι τότε, αλλά από τη στιγμή που με τη Μέγκαν παντρεύτηκαν, έκαναν τον Άρτσι και αποφασίζουν πλέον για όλα μαζί, πήρε άλλη χροιά μέσα του και απομάκρυνε κι άλλο τα δύο αδέρφια.

Keywords
Τυχαία Θέματα