Κάτια Ταραμπανκό: Εξηγεί τι έγινε με τη Μαρτίνα και δεν κράτησαν καμία επαφή – «Δεν θέλω σχέση με αυτή την τρέλα»

16:05 5/2/2020 - Πηγή: People

Δεν ξέρουμε τι μπορούν να προσάψουν στην Κάτια Ταραμπανκό οι κοπέλες του GNTM 2, αλλά σίγουρα κάτι που δεν μπορείς να της προσάψεις είναι υποκρισία ή διπροσωπία. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται, αφού όσες φορές ένιωσε κάτι αρνητικό για κάποια, το εξέφρασε και το έδειξε.

Ενάμιση μήνα μετά το τέλος του GNTM 2, η Κάτια βρέθηκε στην εκπομπή που κάνει ο youtuber Fipster και απάντησε σε πολλά ερωτήματα γύρω από την πορεία της στο παιχνίδι και τα πρόσωπα που συνδέονται μαζί της. Μίλησε για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην σύντροφός της στον τελικό, μίλησε για τον νέο φίλο της,

τον Γιώργο Λάγιο, αλλά τα πιο ενδιαφέροντα που είπα αφορούν στη σχέση της με τη Μαρτίνα Χαφίιτσουκ.

«Έμαθα κάποια πράγματα στο σπίτι όταν ήμασταν οι τελευταίες 7 ή 8. Ήταν ακόμα κι η Ασημίνα μέσα. Μας είπαν κάποια από τα κορίτσια που δεν κάναμε παρέα ότι πήγαινε η Μαρτίνα και τους μιλούσε. Και σε εμάς ερχόταν κι έλεγε ότι αυτές τη ρωτούσαν διάφορα και την πρήζουν. Οπότε άλλαξε μέσα μας και σκέφτηκα «τι φάση; τι διπολικός χαρακτήρας»; Δεν θέλω να έχω επαφή με αυτή την τρέλα. Μετά σε παίρνει και σένα η μπάλα και θα λένε ότι είμαι κι εγώ σαν τη Μαρτίνα.

Από τις FF κανονικά κάνουμε παρέα με την Ασημίνα και τη Σουζάνα και λιγότερο με την Κωνσταντίνα. Ως εκεί. Με την Άννα-Μαρία θα μιλήσω αν τη δω σε κάποιο event».


Keywords
Τυχαία Θέματα