Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φλέρταρε την Κέιτ Μίντλετον μπροστά στις κάμερες και με τον πιο chic τρόπο

15:03 5/2/2020 - Πηγή: People

Ταξιδιών συνέχεια για τους Δούκες του Κέιμπριτζ, που μετά την παρουσία τους στα BAFTA, ταξίδεψαν μέχρι τη νότια Ουαλία, για μία εκδρομή αναμνήσεων, στο θέρετρο του Μάμπλς όπου έμειναν τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Φυσικά στο άκουσμα της άφιξης τους, πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τους υποδεχτεί και πιο συγκεκριμένα σε μια προβλήτα κοντά στη θάλασσα, όπου πήγαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ για να φάνε παγωτό.

Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν και στιχομυθίες

με κάποιους από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. Ανάμεσα σε αυτές, χρήζει αναφοράς μια συγκεκριμένη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και μια κυρία. Η κυρία απευθύνθηκε στον Ουίλιαμ και του φώναξε «η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι η αγαπημένη μου». Ο χαμογελαστός Ουίλιαμ της απάντησε «Ναι, είναι αξιαγάπητη, όπως και η γυναίκα μου».

Φαίνεται πως το ερωτικό κλίμα εν όψει Αγίου Βαλεντίνου έχει ήδη επιδράσει στον πρίγκιπα, που μετά από ένα διάστημα αναταράξεων λόγω του Megxit, μπόρεσαν να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές με την Κέιτ. Άλλωστε, δέχτηκαν πολλά αστεία σχετικά με τον Χάρι στα BAFTA και δεν ήταν και το καλύτερό τους.

Στην Ουαλία, εκτός από παγωτό, οι Δούκες του Κέιμπριτζ είχαν και ορισμένες υποχρεώσεις και γι΄αυτό επισκέφτηκαν το εργοστάσιο μεταλλευμάτων στο λιμάνι του Τάλμποτ, ενώ ο Ουίλιαμ βρέθηκε και στο Bulldogs Club, μια σχολή για kick boxing.

Keywords
Τυχαία Θέματα