Nude manicure: Δείτε τα ωραιότερα βερνίκια και δημιουργήστε το look που ταιριάζει με τα πάντα

Τις τάσεις όσο αφορά το μανικιούρ τις γνωρίζετε εδώ και καιρό. Έχετε κι εσείς όμως τις αδυναμίες σας και πιο συγκεκριμένα δύο συγκεκριμένα χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα και δείχνουν τα νύχια σας τέλεια και κομψά. Πρόκειται για το μαύρο και το nude. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο. Το αγαπάτε πολύ αφού σας βγάζει από τη δύσκολη θέση και σας κολακεύει όποιος κι αν είναι ο τόνος του δέρματος σας, το σχήμα και το μήκος των νυχιών σας. Επίσης είναι το πιο chic όλων, αναμφισβήτητα.

Και κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό: Μπορείτε να το απλώσετε μόνες στο σπίτι και το αποτέλεσμα

να είναι τέλειο.

Εμείς έχουμε για εσάς τα ωραιότερα nude βερνίκια νυχιών αλλά και tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό και να το εφαρμόσετε τέλεια.

Οι υποτόνοι είναι και πάλι σημαντική όσο αφορά την επιλογή του nude βερνικιού.

Αν έχετε θερμούς υποτόνους θα πρέπει να αποφύγετε τα nude που γκριζάρουν κι αυτό επειδή θα κάνουν το δέρμα σας να δείχνει άτονο και θαμπό. Το καλύτερο για εσάς είναι να απλώσετε ένα βερνίκι στο χρώμα της άμμου ή ελαφρώς bronze  ή ακόμη και πολύ ανοιχρό καφέ.

Αν πάλι οι υποτόνοι σας είναι ψυχροί θα πρέπει να επιλέξετε βερνίκια με μπεζ και ροζ υποψία. Οι συγκεκριμένοι τόνοι μειώνουν τις κοκκινίλες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο δέρμα ενώ παράλληλα κολακεύουν και χαρίζουν λάμψη.

Συμβουλές εφαρμογής: Το μυστικό για να δείχνει άψογο το nude βερνίκι είναι τα νύχια σας να βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τα περιποιηθείτε με προσοχή. Ενυδατώστε σωστά την περιοχή γύρω από αυτά και με ένα buffer γυαλίστε την επιφάνεια τους. Απλώνετε πάντα δύο στρώσεις τουλάχιστον και περιμένετε να στεγνώσει η πρώτη για να συνεχίσετε.

Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό σχέδιο στο nude manicure όπως για παράδειγμα μια μικροσκοπική μαύρη τελεία. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Σε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο απλώνετε ελάχιστη ποσότητα μαύρου βερνικιού και με μία οδοντογλυφίδα σχεδιάζετε την τελεία αφού προηγουμένως έχετε απλώσει και τις δύο στρώσεις του nude βερνικιού. Ολοκληρώνετε με το top coat.

Butter London Patent Shine 10X Nail Lacquer, Yummy Mummy

OPI  Nail Lacquer, Samoan Sand

Tom Ford Nail Lacquer, Toasted Sugar

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer, Palais Royal

Chanel Le Vernis, Blanc White 

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color, No 68

Erre Due Exclusive Nail Lacquer, Calm Day

Κεντρική photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Τρεις μάσκες προσώπου που θα σας χαρίσουν ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη

Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα