Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 18/01

00:04 18/1/2020 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να επικεντρωθείς σε ζητήματα οικονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να σε απασχολούν ή σε θέματα επιχειρηματικής δράσης που κυρίως θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ακούσεις το ένστικτό σου γιατί μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε εξαιρετικά θετικές λύσεις για εσένα. Η ζήλια και η ανασφάλεια θα πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο γιατί δεν αποκλείεται με εκτονωθείς στο ταίρι σου λόγω αυτών και τελικά να οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την έντονα

αισθησιακή ατμόσφαιρα που μπορεί να επικρατήσει. Σήμερα αφέσου στο πάθος και τον ερωτισμό και μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα να κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, προσοχή όμως γιατί οι προσωπικές σου φοβίες μπορεί να σε καταβάλλουν.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς αυτό που καραδοκεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι ο φόβος της μοναξιάς, κάτι που θέλεις να αποφύγεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η υποχωρητικότητα μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην ικανοποιείς τις προσωπικές σου ανάγκες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκφράζεις άμεσα τι είναι αυτό που και εσύ θέλεις από εκείνους. Το φλερτ, η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να περάσεις ένα όμορφο βράδυ διασκέδασης με παρέες. Σήμερα είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα το ικανοποιήσουν και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αφού πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου.

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τη δύσκολη καθημερινότητα καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στο πρόγραμμά σου. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε ένα μέσο εκτόνωσης όπως η γυμναστική ή κάποιο είδους ασκήσεις που σε ενδιαφέρει διαφορετικά η ένταση, η γκρίνια, η επικριτική σου διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σου χαρίσει ευεξία. Σήμερα φρόντισε να μην εκτονώσεις τη νευρικότητα που νιώθεις το ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον πρόσεξε μόνο μην επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει σήμερα είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου. Η χαρά, η παιδικότητα, η ενεργητικότητά που νιώθεις σε οδηγούν στο να κανονίσεις εξόδους για διασκέδαση με την παρέα σου ή δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική η κινηματογραφική παράσταση για να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την τέχνη. Προσπαθώντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια, πρόσεξε. Σήμερα εξέφρασε με το μοναδικό σου τρόπο τα συναισθήματα στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ερωτισμός και το πάθος σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και προκαλούν το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον πολλών.

5 από 12Λέων: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό που κυρίως επιδιώκεις σήμερα είναι να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και αυτός είναι σημαντικό για σένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους θέλοντας έτσι να εισπράξεις ζεστασιά και τρυφερότητα που μόνο αυτή μπορεί να σου δώσουν. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που σε οδηγεί στο να απομονωθείς και να επικεντρωθείς στις σκέψεις σου, αυτό όμως μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μεταβαλλόμενη διάθεση και σκαμπανεβάσματα που θα προκαλέσουν ένταση με τους γύρω σου. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις την κυκλοθυμία για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που μπορούν να εντείνουν την τρυφερότητα και το πάθος στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, το να νιώσεις ασφάλεια είναι πρωταρχικό για εσένα.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς του την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις τις απόψεις σου, να ανταλλάξεις σκέψεις, να περάσεις όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας την παρέα τους. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου πιθανές προκλήσεις για πάρτι καθώς οι νέες γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να περάσεις όμορφα. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου αφού η επικοινωνία είναι εξαιρετική. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα το κέφι και η διάθεση να επικοινωνήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θεωρείς πιθανά ότι ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές του ανάγκες, όμως μπαίνεις στην διαδικασία να κρίνεις την προσωπική σου αξία βάσει του εισοδήματός σου και αυτό είναι κάτι που αδικεί τον εαυτό σου. Απόλαυσε ένα καλό γεύμα ή δείπνο με φιλική παρέα είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς και σου δημιουργούν το αίσθημα της σταθερότητας που κυρίως αποζητάς αυτές τις μέρες. Σήμερα η κτητικότητα μπορεί να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου αφαιρέσουν στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι σου μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη σε θετική εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας για αυτό φρόντισε να τους ελέγξεις.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις και ικανοποιούν εσένα. Αυτός θα σε οδηγήσει στο να το εκφράσεις κυρίως σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός στις απαιτήσεις σου γιατί θα είναι αυτό αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και να επικρατήσει η νευρικότητα και οι αντιπαραθέσεις. Εκμεταλλεύσου κοινωνικές προσκλήσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς. Σήμερα η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις όπου κι αν βρεθείς και αυτό είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιαφορώ.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που απασχολούν το μυαλό σου και δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείς. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που τελικά θα σε εκθέσουν. Αφιέρωσε χρόνο στην τέχνη και στη μουσική καθώς είναι αυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου για να ξεφύγεις από πληγές που φαίνεται ακόμα να είναι ανοιχτές. Σήμερα μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δώσε χρόνο για να δεις τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό που κυρίως σε ευχαριστεί είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς απολαμβάνεις τις συζητήσεις μαζί τους το να θέτεις κοινούς στόχους το να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κοινά σχέδια και όνειρα. Οργανώσεις και σύλλογοι μένουν στο πρόγραμμά σου αφού σε ικανοποιεί ιδιαίτερα το να προσπαθείς για ένα κοινό σκοπό που αφορά διάφορες κοινωνικές ομάδες. Να θυμάσαι ότι η εριστική σου διάθεση μπορεί να γίνει αφορμή για καυγάδες με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου για αυτό φρόντισε να μην ξεφύγεις για τις συγκρούσεις θα είναι μετωπικές. Σήμερα η διάθεση ανεξαρτησίας που μπορεί να εκδηλώσει θα ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό φρόντισε να την χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η εκκεντρικά πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να δείξουν το έντονο ερωτικό τους ενδιαφέρον ανοίγοντας νέους δρόμους για εσένα.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το πρόγραμμά σου είναι δύσκολο καθώς οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος. Παράλληλα όμως έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου με την υπευθυνότητα τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα που δείχνεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις και προκλήσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς καθώς αυτές μπορεί να είναι σημεία αναφοράς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και την εξέλιξη της καριέρας σου. Σήμερα φρόντισε να συνοδεύεται από το ταίρι σου σε πιθανές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς γιατί αυτό θα δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας για αυτό και δεν αποκλείεται να στραφείς σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος επιδιώκοντας να τους δεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Σπουδές και σεμινάρια έρχονται στο προσκήνιο αφού δεν θα διστάσεις να επιβιώσεις να διευρύνει τις γνώσεις σου σε πνευματικά δικαιώματα που κινούν το ενδιαφέρον. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή η αμέλεια ή η αφέλεια λόγω της ιδιαίτερα αισιόδοξη διάθεση σου που όμως δεν θα βοηθήσουν στο να διεκπεραιώσεις τις καθημερινές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα λάθη καραδοκούν. Σήμερα το να βρεθείς με παρέες και τον/η σύντροφό σου θα είναι αρκετό για να περάσεις υπέροχα και να νιώσεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η η χαρά και η θετικότητα που εκπέμπεις δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον πολλών νέων γνωριμιών.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα