Οθόνες σε τρένο έπαιζαν ταινία ενήλικου περιεχομένου στους επιβάτες

19:22 17/1/2020 - Πηγή: People

Πριν από έναν χρονο, οι επιβάτες σε έναν συρμό τρένου στη Βρετανία έγιναν μάρτυρες της ιδιαίτερης επιθυμίας του οδηγού να δει πορνό, αφού η δική του οθόνη ήταν συνδεδεμένη με όλες τις οθόνες στο τρένο. Τώρα, ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη σε πόλη της Σουηδίας.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διαχειρίστρια εταιρεία των οθονών σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Κάλμαρ της Σουηδίας είχε τοποθετήσει μια διαδραστική οθόνη,

η οποία άρχισε κάποια στιγμή να προβάλλει στιγμιότυπα από ταινία ενήλικου περιεχομένου. Αυτό διήρκεσε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να εμφανιστούν οι τεχνικοί και να λύσουν το πρόβλημα. Όμως το νέο είχε προλάβει να διαδοθεί και να γίνει σήμερα θέμα σε πολλά πρακτορεία ειδήσεων.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.

Εσωτερική διαδικασία για αναζήτηση του υπαίτιου ξεκίνησε η εταιρεία, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν σε χάκερ, μιας και κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα