Ο Μπρους Ντίκινσον έγινε επίτιμος πιλότος της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας

19:43 17/1/2020 - Πηγή: People

Λίγους μήνες μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του και της επιθυμίας της πρώην γυναίκας του να διεκδικήσει με αγωγή μέρος της περιουσίας του, ο Μπρους Ντίκινσον συνεχίζει να λαμβάνει τιμές και έχει σίγουρα μια ανοιχτή πόρτα σε περίπτωση που οι δουλειές με τους Iron Maiden δεν του αποφέρουν επαρκή μισθό.

Για τους πιο γνώστες, ο frontman της θρυλικής μπάντας έχει μια αγάπη για τα αεροπλάνα και όχι μόνο να τα βλέπει ή να μαθαίνει γι΄αυτά. Αγαπάει να τα πετάει, να είναι πιλότος. Στο παρελθόν

του έχει πολλές πτήσεις, κυρίως για να μεταφέρει τους Maidenμε το προσωπικό του τριπλάνο στους τόπους όπου περιοδεύουν.

Παράλληλα, πίσω στο 2010 είχε πετάξει την ομάδα της Λίβερπουλ στο Νάπολι, για τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ που έδιναν με τους Ιταλούς.

Ο Μπρους Ντίκινσον των Iron Maiden εγκατέλειψε τη γυναίκα του και το διαζύγιο θα του κοστίσει πολύ

Η αιτία όμως που ανακηρύχθηκε επίτιμος πιλότος από την RAF, τη Βασιλική Αεροπορία της Βρετανίας, δεν είναι κάτι από τα παραπάνω. Ο Μπρους Ντίκινσον επέδειξε στο παρελθόν εξαιρετικές ικανότητες. Πρώτα, μετέφερε το 2008 ένα στράτευμα από το Αφγανιστάν πίσω στη Βρετανία, στη βάση της αεροπορίας στο Κεϊμπριτζσάιρ. Λίγα χρόνια πριν, το 2015, είχε πετύχει μια αναγκαστική προσγείωση με το δικό του σκάφος, όταν αυτό είχε ξεμείνει από καύσιμα.

Αυτά τα περιστατικά τον έκαναν επίτιμο μέλος της 601ης Επιλαρχίας της RAF.

Keywords
Τυχαία Θέματα