Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 01/09

10:31 1/9/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς πιθανά να θέλεις να εξομαλύνει τις καταστάσεις  που μπορεί να σε προβληματίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι φόβοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι μη κρατώντας τις ισορροπίες στη σχέση ή τις συνεργασίες σου μπορεί να μείνεις μόνος.  Καλό είναι να εκφράσεις και τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες καθώς η τάση της να τις καταπιέζεις δεν θα βοηθήσει, παρά αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια με βία και θα δημιουργηθούν

προβλήματα και εντάσεις. Σήμερα  είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να μην ξεχνάς και τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς πιθανά να θέλεις να εξομαλύνει τις καταστάσεις  που μπορεί να σε προβληματίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι φόβοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι μη κρατώντας τις ισορροπίες στη σχέση ή τις συνεργασίες σου μπορεί να μείνεις μόνος.  Καλό είναι να εκφράσεις και τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες καθώς η τάση της να τις καταπιέζεις δεν θα βοηθήσει, παρά αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια με βία και θα δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις. Σήμερα  είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να μην ξεχνάς και τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

3 από 12 Δίδυμοι: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ καθώς η χαρά είναι διάχυτη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το περιβάλλον σου.  Επικεντρώνεσαι κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και αισθησιασμού με το ταίρι μου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η τέχνη για εσένα αποτελεί μέσο έκφρασης και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βάλεις στο πρόγραμμά σου θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση καθώς απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενισμό που μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Σήμερα  η χαρά και η παιδικότητα που εκφράζεις παίζει σημαντικό ρόλο στο να ανανεωθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν.  Έντονη είναι η κυκλοθυμία η ανάγκη για εσωστρέφεια καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπερασμένων σου και αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη συναισθηματικότητα.  Το να έρθεις σε επαφή με τους οικείους σου είναι σημαντικό καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και σταθερότητα που μόνο αυτή μπορεί να σου δώσουν. Μπορείς να ασχοληθείς πολύ θετικά με ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς έχεις  την διαίσθηση για να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και απολαμβάνει στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον θα δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας. 

5 από 12Λέων: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι και να συζητάς μαζί τους.  Επικεντρώνεις την προσοχή σου σε θέματα εμπορικά, επικοινωνιακά και δημοσίων σχέσεων καθώς έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορεί να σου κινούν το ενδιαφέρον.  Η διασκέδαση παίζει πρωταρχικό ρόλο, προσπάθησε μόνο να κρατήσεις ισορροπίες και να μην αντιδράς σπασμωδικά καθώς η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει και να προκαλέσει εντάσεις. Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το/την σύντροφό σου καθώς η διασκέδαση θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου δεινότητα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και κερδίζει το ενδιαφέρον πολλών.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς λογαριασμοί και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Σημαντικό είναι για εσένα να μπορέσεις να προχωρήσεις  σε βήματα και να συζητήσεις για τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης αφού είναι αυτό που σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Καλό είναι βέβαια να προσέξεις ιδιαίτερα πιθανές σπατάλες ή περιττά έξοδα που μπορεί να υπάρξουν, είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Το πάθος στη σχέση περισσεύει, απέφυγε μόνο την αδιαλλαξία που θα προκαλέσει εντάσεις. Σήμερα  η ανάγκη να απολαύσεις τον έρωτα και το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει, μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια και στην αδιαλλαξία να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς ο αισθησιασμός σου μαγνητίζει.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία και θα πάρει τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανό υποκειμενισμό, επιθετική διάθεση και εριστικές τάσεις καθώς μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα τόσο στη σχέση σου όσο και στις συνεργασίες σου. Σήμερα  εξέφρασε τις ανάγκες σου στο ταίρι σου, παράλληλα όμως δείξε και εσύ τη διάθεση να ακούσεις τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και αυτό είναι αρκετό για να έλξει πολλές νέες γνωριμίες.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν.  Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν, καλά θα κάνεις βέβαια να αφήσεις το συναισθηματισμό στην άκρη και να λειτουργήσεις ρεαλιστικά γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μόνον λάθη θα προκαλέσει.  Η στροφή στον εσωτερισμό, την τέχνη και το διαλογισμό μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να έρθεις σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Σήμερα  έντονα ρομαντικές στιγμές μπορείς να βιώσει σήμερα με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους, προσπάθησε να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα και σκέψου τους λόγους της απομάκρυνσης σου. 

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις  την συναναστροφή μαζί τους. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις που μπορεί να έχεις και να λειτουργήσετε από κοινού στο να επιτύχετε νέους στόχους και όνειρα που μπορεί να  θέσετε. Σημαντικό είναι για εσένα να βρεθείς σε ομαδικές προσπάθειες, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις που μπορεί να σε εκφράζουν. Πρόσεχε γιατί η εριστική σου διάθεση θα φέρει ένταση. Σήμερα  θέσε νέα σχέδια με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας φέρει κοντά η κοινή αντίληψη των πραγμάτων.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς πιθανό είναι να αυξηθούν υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις.  Έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου καθώς με μεθοδικότητα και εργατικότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι και αν προκύψει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου πορεία γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην επιτρέψεις στο άγχος και την ένταση να σε επηρεάσουν. Σήμερα η ένταση της καριέρας μπορεί να εκτονωθεί στη σχέση σου και να δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σου, απέφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίοδο που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

11 από 12Υδροχόος; Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις πιο αισιόδοξα και χαρούμενα από ποτέ.  Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς μπορείς να έχεις θετικότατες εξελίξεις.  Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, μην χάσεις την ευκαιρία γιατί έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο που θα σε φέρει πιο κοντά με τη φύση και θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Σήμερα  η θετικότητα και ο ερωτισμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου.

12 από 12Ιχθύες; Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και η ένταση κάνει νωρίς την εμφάνισή της το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να τις διαχειριστείς. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, κληρονομιές ή ακόμα επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το ένστικτό σου είναι μοναδικό και μπορείς να κάνεις άκρως θετικά βήματα για εσένα. Το πάθος και ο αισθησιασμός στη σχέση σου περισσεύει, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή καχυποψία γιατί είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Σήμερα  απόλαυσε μοναδικά ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από ζήλια και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα