Η Άμπερ Χερντ μόλις ανέβασε την πλέον απαγορευμένη φωτογραφία στο Instagram

14:09 6/9/2019 - Πηγή: People

Δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει το Instagram σε αυτή τη φωτογραφία που ανάρτησε η Άμπερ Χερντ κι αν θα την κατεβάσει, αλλά σίγουρα είναι μια κίνηση από την ίδια που έχει νόημα και ουσία.

Πολλοί θα σταθούν επιδερμικά και θα πουν ότι ήθελε απλά να δείξει το γυμνό της στήθος. Η πραγματικότητα είναι ότι η Άμπερ Χερντ έκανε αυτή την ανάρτηση όχι με στόχο να ξαφνιάσει. Αν και αυτό θα ήταν αναπόφευκτο να συμβεί.

Την έκανε γιατί το αποτέλεσμα της φωτογράφισης για το Interview Magazine ήταν πολύ άρτιο αισθητικά/καλλιτεχνικά, μα και γιατί θέλησε να δείξει ότι διαφωνεί με το double standard του Instagram που επιτρέπει τις ανδρικές θηλές, αλλά όχι τις γυναικείες. Αυτό φυσικά δεν το γράφει στην ανάρτηση. Αλλά αν συνδέσει κανείς τις τελίτσες του χαρακτήρα της Χερντ με παλιότερες δηλώσεις της, μπορεί να φτάσει εύλογα σε αυτό το συμπέρασμα.

Ό,τι και να ισχύει, η Άμπερ Χερντ με το μαύρο σακάκι και το ωραίο look στο μαλλί της προσφέρει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στο μάτι, ενώ η πόζα της προσδίδει τον απαραίτητο αισθησιασμό.

View this post on Instagram

New feature out in Interview Mag. Link in bio . #interviewmag Hair: @teddycharles35 Make-up: @melaniemakeup has Stylist: @karlawelchstylist Photographer: Matt Welch @matthew_welch @interviewmag @ysl full look

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Sep 5, 2019 at 1:55pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα