Γκράχαμ Νόρτον: Περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή που τον μαχαίρωσαν κι έζησε κατά τύχη

16:52 27/9/2019 - Πηγή: People

Τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί μια έξαρση σε περιστατικά βίας με μαχαίρι στη Βρετανία και ο Γκράχαμ Νόρτον κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός. Η επιλογή του δεν ήταν τυχαία από τα βρετανικά μίντια, μιας και έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα τέτοιας επίθεσης και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη μάλιστα, παραλίγο να πεθάνει.

Κι όταν γράφουμε «παραλίγο», δεν υπερβάλλουμε, ούτε μπορεί αυτή η λέξη να δώσει την κατάλληλη διάσταση.

Ο παρουσιαστής του πιο πετυχημένου talk show στη Βρετανία αποκάλυψε ότι όταν ήταν 26 ετών, φοιτητής σε δραματική σχολή ακόμα, δέχτηκε επίθεση

με μαχαίρι. Ο δράστης τον μαχαίρωσε σε τέτοιο σημείο, με τόση δύναμη και τον άφησε να κείτεται αιμόφυρτος. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο Γκράχαμ Νόρτον είχε χάσει πάρα πολύ αίμα.

Χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια από τους γιατρούς για να παραμείνει ζωντανός και σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη μέρα της επίθεσης τον χώρισε ο τότε σύντροφός του.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Νόρτον δέχτηκε ακόμα μια επίθεση, αυτή τη φορά όμως δεν οδήγησε σε μαχαίρωμα, αφού υπήρχε πολύς κόσμος και ο δράστης προτίμησε να μην συνεχίσει.

«Αυτό που είναι λυπηρό για τέτοιες επιθέσεις με μαχαίρι, είναι πως όλοι είναι θύματα στο τέλος. Η ζωή των θυτών καταστρέφεται γιατί δεν έχουν το μυαλό να μετρήσουν τις συνέπειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα