Δεν αντέχετε τα μωρά στο αεροπλάνο; Η Japan Airlines βρήκε τη λύση

15:50 27/9/2019 - Πηγή: People

Έχει συμβεί σε μη γονείς, έχει συμβεί και σε γονείς. Έχει συμβεί σε ανθρώπους πριν γίνουν γονείς με άλλα παιδιά, έχει συμβεί όταν έγιναν γονείς με τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι οι πτήσεις με μικρά παιδιά σε κοντινή απόσταση, είναι αρκετά ριψοκίνδυνες. Ιδίως αν αυτό το παιδί είναι ανήσυχο και οι γονείς του δεν κάνουν τίποτα για να το ηρεμήσουν.

Κάπως έτσι καταλήγουν οι γονείς του να ντρέπονται επειδή όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες τους κοιτάζουν με μισό μάτι, και αυτοί οι επιβάτες καταλήγουν με ηρεμιστικά στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ειδικά σε πτήσεις που είναι πάνω

από 3 ώρες τα πράγματα μπορούν να καταστούν βασανιστικά, γιατί ακόμα κι αν περάσει το πρώτο κύμα έντασης και το μωρό ησυχάσει, υπάρχει πάντα ο χρόνος για να έρθει και δεύτερο κύμα.

Τι μπορεί να κάνει κανείς για να το αποφύγει; Μια πρώτη καλή λύση είναι ακουστικά μείωσης του ήχου. Μια δεύτερη λύση, αν και όχι τόσο αποτελεσματική και δραστική, έρχεται από την Japan Airlines. Η συγκεκριμένη αεροπορική θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους κάνουν κράτηση θέσης στην πτήση τους, να δουν σε ποιες θέσεις έχει δηλωθεί ότι θα κάτσει παιδί από 2 ετών και κάτω, ώστε αν θέλουν να έχουν μια θέση σχετικά πιο μακριά.

Αυτό βέβαια δε μπορεί να είναι εφικτό κάθε φορά, αφού μπορεί να έχει γίνει κράτηση για το παιδί από άλλο πέραν των γονιών, ή μπορεί να αλλάξει το αεροπλάνο τελευταία στιγμή.

Αυτή η κίνηση της Japan Airlines δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους, αλλά σίγουρα είναι μια κίνηση που σιγά σιγά θα πρέπει να εφαρμοστεί και να συνοδευτεί κι από άλλα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα