Μίλα Κούνις: Αναστατωμένη με τις αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τον Άστον Κούτσερ

16:52 27/9/2019 - Πηγή: People

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Ντέμι Μουρ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει συζητηθεί αρκετά λόγω των αποκαλύψεων τις οποίες κάνει η 56χρονη ηθοποιός τόσο για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια όσο και για τις άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον πρώην σύζυγο της, Άστον Κούτσερ.

Μέσα στο βιβλίο περιγράφονται με αρκετές λεπτομέρειες η μεταξύ τους σχέση, οι απιστίες του Κούτσερ, το παιδί που έχασε η ηθοποιός, αλλά και οι ερωτικές φαντασιώσεις του που θέλησε να εκπληρώσει η Ντέμι προκειμένου να μην τον χάσει.

Και νέες αποκαλύψεις από τη Ντέμι Μουρ

για τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ: Οι απιστίες και το ομαδικό σεξ!

Η Μίλα Κούνις, νυν σύζυγος του Κούτσερ με τον οποίο έχει αποκτήσει και 2 παιδιά, σύμφωνα με το  HollywoodLife, είναι δυσαρεστημένη με τις αποκαλύψεις της Ντέμι. «Δεν αρέσει καθόλου στη Μίλα που η Ντέμι έχει βγάλει “τα άπλυτα της στη φόρα” στο βιβλίο της καθώς περιλαμβάνει πολλά πράγματα που τα παιδιά της δεν θα ήθελε ποτέ να μάθουν ή να τα κοροϊδέψουν για αυτά.», αναφέρει πηγή.

Και συνέχισε λέγοντας:«Το να έχει η Μίλα να αντιμετωπίσει την πρώην του συζύγου της είναι ένα πράγμα, όμως το να πρέπει να αντιμετωπίσει την πρώην του συζύγου της όταν όλοι τα γνωρίζουν όλα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η Μίλα δεν είναι χαρούμενη με αυτό και περιμένει αυτή η κατάσταση να κατακαθίσει καθώς θα προτιμούσε να ασχολούνταν με οτιδήποτε άλλο. Δεν περνάει καλά με αυτή την κατάσταση.»

Μία άλλη πηγή αναφέρεται και το πώς η Μίλα αισθάνεται για τις ίδιες τις αποκαλύψεις: «Η Μίλα δεν φαντάστηκε ποτέ ότι η Ντέμι θα επανερχόταν τόσα χρόνια μετά στη ζωή τους με τόσο δράμα. Η Μίλα γνωρίζει ότι ο Άστον δεν είναι το ίδιο άτομο που ήταν τότε που ήταν μαζί με την Ντέμι. Δεν βρίσκει κανένα νόημα να μαθευτούν όλα αυτά τώρα και πιστεύει πως ότι έγινε στο παρελθόν πρέπει να μένει στο παρελθόν. Δεν βλέπει τίποτα θετικό σε όλο αυτό καθώς μπορεί να προκαλέσει μόνο ζημιά. Ο Άστον πλέον είναι οικογενειάρχης, πατέρας και η Μίλα δεν βρίσκει κάποιο νόημα στο να αμαυρώνεται το όνομα του.»

Η Ντέμι Μουρ υποστηρίζει πως φυσικά και επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγο της πριν την κυκλοφορία του βιβλίου το οποίο εκδόθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου. Η Μίλα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα