Έλεν Μίρεν: Η πρώτη συνάντηση με τους θετούς γιους της κατέληξε σε drag show

15:08 27/9/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι κάτι το πρωτάκουστο πως η Έλεν Μίρεν είναι μια από τις κουλ γυναίκες της παγκόσμιας σκηνής της υποκριτικής και πως η ηλικία της είναι το μοναδικό ψέμα που θα δεις επάνω της. Κι αυτό γιατί είναι 74, αλλά τίποτα δεν φωνάζει 74 πάνω της. Μόνο το χρώμα των μαλλιών της. Αλλά είναι μια γοητευτικότατη γυναίκα, δραστήρια όσο δεν πάει και έχει τρομερό χιούμορ. Διατηρεί με λίγα λόγια το παιδί μέσα της.

Κι αυτό το κάνει πάντοτε. Ενδεικτικό είναι αυτό που έκανε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τους δύο γιους του

συζύγου της Τέιλορ Χάκφορντ. Ο Ρίο και ο Αλεξάντερ ήταν 27 και 18 ετών όταν ο πατέρας τους παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Προέρχονται και οι δύο από διαφορετικές μαμάδες και η Μίρεν είναι η θετή τους μητέρα.

Η καταγωγή τους είναι από την Καλιφόρνια και η πρώτη τους γνωριμία έγινε λίγο πριν το γάμο, στο Λονδίνο, εκεί όπου ζούσε και ζει η Μίρεν. Όπως αποκάλυψε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον που θα προβληθεί στο BBC σήμερα το βράδυ, θέλησε να τους δώσει την πιο χαρακτηριστική εικόνα του Λονδίνου σε αυτή την πρώτη τους φορά.

Έτσι, τους πήγε στο Vauxhall Tavern, ένα μέρος γνωστό για τα εντυπωσιακά drag shows του. Αυτή ήταν εξάλλου και η πρώτη εντύπωση της Μίρεν από το Λονδίνο όταν μετακόμισε εκεί. «Τα δύο παιδιά θυμάμαι ότι σοκαρίστηκαν με την εμπειρία στην αρχή, αλλά το θεώρησαν πολύ ωραίο. Αγαπώ το Λονδίνο μου» είπε η Μίρεν.

Keywords
Αναζητήσεις
ελεν μιρεν παιδια
Τυχαία Θέματα