Γιώργος Λιάγκας: Νέα απολογία για τη χοντροκομμένη πλάκα στην υπόθεση της φοιτήτριας – Το επόμενο βήμα της εκπομπής

14:31 2/12/2019 - Πηγή: People

Στα σχόλια που ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ και προκάλεσαν κατακραυγή, επέστρεψε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Αφορμή για την εκ νέου απολογία του παρουσιαστή, η νέα στήλη που αποφάσισαν να ξεκινήσουν στην εκπομπή και θα έχει ως επίκεντρο τις γυναίκες.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην

εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Είπαμε ως εκπομπή, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα, να αναδείξουμε τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας, και να δώσουμε ατομικά και συλλογικά στις γυναίκες. Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύουμε θέματα που έχουν επίκεντρο τη γυναίκα».

Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας,giorgos liagkas